Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Blesk.cz má dokumenty, které psal vrah Aničky?

Autor: Helena Lacinová - 
24. března 2011
11:00

ČTVRTEK 24. 3. 2011 - Sebevraždou udělal Ota T. policistům čáru přes rozpočet. Nad smrtí Aničky navždy zůstane otazník. Policie chce ovšem případ dotáhnout do konce. Určit vraha. Proč ale opomíjela některé důkazy, které ji mohly ve vyšetřování pomoct.  Blesk.cz totiž našel věci, které patřily Otovi, a které policii vůbec nezajímaly. Nevšimli si ani papírku s dost podivnou větou...

Den po návštěvě policistů na stavbě, kde Ota T. pracoval, našel Blesk.cz spolu se stavbyvedoucím v jeho igelitové tašce dokumenty. Třeba na papíře napsanou poznámku "Sklouzla z nohou na zem". Pod tím důrazná čára.

Dál je text nesouvislý. Počátek k věty, kdo nebo co sklouzlo, chybí. Nejde tak ani o konkértní obsah na tomto papírku, ale spíš o princip! Psal si pedantský Ota T. poznámky? Je to vůbec jeho písmo? Blesk.cz ho nezná. Ale proč po těchto věcech policie nepátrala! Odpověď musí dát sami policisté. Mají dopis, který sepsal v cele předtím, než se oběsil.

Už na to nesahejte. Pro věci si dnes nebo zítra přijedeme," řekl policista z týmu Anička, kterého Blesk.cz o nálezu informoval. Blesk.cz zmapoval, co se odehrálo před zatčením a sebevraždou. Do úterý měl Ota T. zaplacený pobyt v ubytovně Domino. V ten den se stěhoval. Pomáhala mu jeho družka, polovinu věcí mu svým autem převezla zpět k sobě. Předtím ho dramaticky vyhodila. V kontaktu ale byli stále.

V ní Blesk.cz našel dopis s dost podivnou větou V ní Blesk.cz našel dopis s dost podivnou větou | Helena Lacinová

Část věcí si přinesl na stavbu. Ty ale stačil někam uschovat. A policie je dosud nenašla? Na stavbě po něm zůstala jen igelitová taška a pracovní bunda. Policisté se původně sháněli jen po bundě. Tašky a poznámek na papíře v ní si ale podle všeho nevšimli.

Další věci Oty T., možná i další dokumenty, by mohly být u Františka Vícha, bratra družky Nadi. Toho policie přitom dosud také ani nevyslechla. Ota T. už  nikdy neřekne, jestli znásilnil Aničku. V pondělí se pokusil oběsit a ve středu zemřel!. Policie se bála ovlivnění vyšetřování, a i po smrti jeho tělo hlídali. A co bude dál? Čeká se na výsledky expertíz biologických stop. Když budou patřit jemu, připad končí. Pokud ale  ne...?

xanja ( 28. března 2011 11:15 )

Prý byla zabalená v igelitu a oblepená páskou. To psali už lidi v nějaké diskusi. Jestli to tak bylo, pak bych řekla, že ji měl někdo po smrti schovanou doma a potom po čase jí zahrabal. Proto by odpovídalo i to, že při akcích ani policie ani psi nic nenašli. Mohl to být někdo, kdo v té lokalitě bydlí a nebo tam má nějaký přístřešek na uskladnění.Myslím si, že jinak by ji nebalili do igelitu.

gfhuhu ( 26. března 2011 01:22 )

ja souhlasím se vsemi,kteří alespoň dokáží připustit,že Ota T.mohl být také nevinný,stále nechápu,jak se mohla dostat tak daleko,přece by nešla jen tak s někým cizím,bez toho aniž by se bránila,buď odešla Aninka s někým koho znala nebo fakt nevím,že by vůbec nekřičela?někdy mám pocit,že Ota byl jen obětní beránek a že byl jen ve špatnou dobu na špatném místě,ten starý pán klidně mohl vidět Aninku a jestli to byla ona onen osudný den,tak s tím člověkem musela odejít v klidu beze strachu takže nezbý0vá než si myslet,že toho dotyčného mohla znát,přeci by křičela,bránila se a nikdo si ničeho nevšiml,s cizím by dobrovolně nešla,nebo myslíte,že ano.Je to divné,navíc si také myslím,že by se Ota přiznal alespoň v dopise na rozloučenou.Na té větě není vůbec nic divného.říká se chceš li psa bít,vždy si najdeš hůl,až se pravda ukáže,tak pak mohou Otu soudit,co když je to justiční omyl jak hrom,fascinuje mně jak ostatní hned soudí aniž by znali nejdřív pravdu,že byl Ota recidivista z něj ještě nedělá násilníka avraha .Nejlepší bude,když si počkáme na pravdu,já osobně si myslím,že na celém případu něco nehraje a že je to mnohem složitější,přéla bych si klid mrtvým duším a aby se ukázala ůplná pravda.Na závěr chci ještě dodat,ak mě vždy znovu udivuje,jak si někteří lidé dokáží dělat s lidského neštěstí senzaci a vůbec se nestydí.Snad se najde pravda,dobrou noc Vám všem Je mi smutno z tohodle světa je mi líto nás všech,jak jsme ubozí......čaukyJana

prahor ( 25. března 2011 11:33 )

Samozřejmě, že jde o kameru, to zase Blesk chce senzaci za každou cenu, spíš by se měli zabývat obsahem toho dopisu na rozloučenou. Když se někdo nepřizná v okamžiku, kdy odchzází na onen svět, je to téměř potvrzení toho, že to neudělal. Ale kdo potom. Má teorie je, že byli dva a Ota T. nechtěl toho druhého shodit.

merrylou212 ( 25. března 2011 09:25 )

mám pocit-nemohu se zbavit dojmu že to policie celé zpackala. Kdo kauzu trochu sledoval,tak je v obraze. Hezký den.

anelam ( 25. března 2011 08:59 )

že Ota bol milenec Janatkovej-... -no teda ,taky nápad Vše je možné a holka je přistihla Já to napsala že všichni jistě čteme vše celý týden i když na vše nereagujeme-kdyby se-nepsalo stále to stejné,tak je diskuze na 10 stránkách,já už třeba tebe a nikdo nevie přeskakuji...tak se nezlob Taky si myslím,že vážně je Oto asi mimo ,vše bylo narafičeno a on to nezvládl-vlastně sám proti všem Já pokud bych nezabila,tak bych se taky nepřiznala.....

Zobrazit celou diskusi