Neděle 5. května 2024
Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav
Oblačno, déšť 21°C

Uprchlíci, kteří napadli důchodce v metru: Azyl jim zamítli už před 4 lety

Autor: ljš - 
4. února 2016
07:05

Video s migranty, kteří v Mnichově napadli cestujícího, jenž se zastal ženy, kterou obtěžovali, obletělo svět. Ještě více šokující je ale informace, že této skupině německé úřady zamítly azyl už před lety.

Podle zjištění deníku Daily Mail se jedná o skupinu Afghánců ve věku 19, 20 a 23 let, kteří v Německu žijí nelegálně už čtyři roky. Přestože jim byl azyl zamítnut, deportováni nebyli z důvodu jejich bezpečnosti.

„Přišlo sem mnoho lidí z válečných zón, z Iráku, Afghánistánu nebo Somálska, kteří nemohou být posláni zpátky, přestože jejich žádosti o azyl byly zamítnuty. Bylo by to příliš nebezpečné. Je to velký problém nejen v Německu, ale v celé Evropě,“ řekl deníku policejní mluvčí Sven Muller.

Přiznal také, že pro utečence je v Německu situace paradoxně po odmítnutí žádosti lepší, protože pak mají více svobody. „Když jste žadatel o azyl, musíte žít ve speciálním centru. Ale když jste odmítnut a ‚tolerován‘, můžete žít kdekoli, a dokonce pracovat,“ vysvětlil.

Kvůli napadení gang žádné větší potíže se zákonem nečekají. Za útok, který zachytil jeden z cestujících na videu, mohou dostat maximálně pokutu, a to ve výši 200 euro (5 400 korun). Svou oběť přitom jeden z Afghánců držel pod krkem, dalšímu pak jeho kumpáni zkroutili ruce za zády. Všemu navíc předcházelo obtěžování mladé ženy.

Video Přistěhovalci obtěžovali v metru ženu. Když se jí starý pán zastal, zaútočili. - youtube.com
Video se připravuje ...

prycsnima ( 4. února 2016 09:11 )

 V nemecku je život už nesnesitelný a den ode dne stále nebezpečnější ,v oblastech na a okolo nádražích celodenně a v centrech velkoměst večer a v noci ani nemluvě.v lednu přibylo dalších 90 tisíc darmožroutů.Zvažuje se zavedení poviné aradštiny ve školách.A hloupý německý lid si i nadále nechá sr át na hlavu.Jako vždy v historii,co řekne Führer(nyní Führerin )se musí akceptovat.Coudenhove-Kalergi by měl velkou radost.

nbvcx007 ( 4. února 2016 07:50 )

 Tak to je perfektni. Ono by jim hrozilo nebezpeci...

Zobrazit celou diskusi