Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Mámy se zastaly tábora, kde se chlapec (†13) nabodl na nůž. Pošleme tam děti znovu!

Areál dětského tábora, v němž došlo 6. srpna k úmrtí jednoho z dětí.
Areál dětského tábora, v němž došlo 6. srpna k úmrtí jednoho z dětí.  (Autor: Reprofoto TV Prima)
Autor: rvs - 
9. srpna 2015
16:59

Za páteční tragickou smrt chlapce (†13) na dětském táboře v jihočeské Volyni vedení tábora nemůže. Jsou o tom přesvědčeny matky dětí z tohoto tábora a proklamují, že tam děti pošlou příští rok znovu.

Chlapec na táboře v pátek zemřel, údajně se bodl nožem do krku. Kvůli probíhajícímu vyšetřování a věku dítěte uvalila policie na případ informační embargo. Nic komentovat nechce ani vedení tábora.

Mámy stojí za vedoucími

Mámy se o děti podle svých slov bát nebudou. „Vedení má mou plnou podporu, můj syn tam byl loni a letos na dvou kempech a jejich zodpovědnost byla perfektní. Já se určitě nebudu bát své dítě tam opět pustit,“ napsala na Facebooku Vendula Ulčová.

I další mámy odmítají spekulace o tom, že by na táboře snad docházelo k šikaně. „Syn (12) byl na 2. turnusu a byl spokojený. Nevěděl, kdo tam bude, a byl nadšený. Pobyt si chtěl prodloužit. Z telefonických hovorů jsem neměla pocit, že mu někdo ubližuje,“ uvedla k tomu Zdena Prosová. Případ v současné době vyšetřují kriminalisté ze Strakonic.

honza54. ( 9. srpna 2015 23:29 )

Co ty seš za hovado? . Je nejvyšší čas, aby na tebe někdo vybafl s nožem a pořádně se zařízl

papik ( 9. srpna 2015 22:52 )

Já bych zakázl dětem dejchat, aby náhodou něco nevdechly - lidi proberte se, nemá cenu zakazovt nože kvůli jednomu přitroublému nešikovi, stejně se o Vaše děti nemůžete starat do smrti a dřív nebo později je budete muset něco naučit - třeba že s nožem nebafá na ostatní ani neřeže směrem sobě - jenže u toho se musí přemýšlet ...

tymitaky ( 9. srpna 2015 21:46 )

Asi by matinky přehodnotily svůj postoj, pokud by to byl jejich synáček.

pavlapaja ( 9. srpna 2015 20:54 )

Ty matky nějak nechápu?!!!!!!!!!!!!!! Co dělá na bezpečném táboře nůž??? A co tam dělá dozor,že si toho nevšiml?!!!!!!!!!

Zobrazit celou diskusi