Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Podivná smrt dítěte na táboře: Zemřelo po bodnutí nožem! Policie k případu mlčí

Areál dětského tábora, v němž došlo 6. srpna k úmrtí jednoho z dětí.
Areál dětského tábora, v němž došlo 6. srpna k úmrtí jednoho z dětí.  (Autor: Reprofoto TV Prima)
Autor: David Klempíř - 
7. srpna 2015
19:27

U Domova mládeže VOŠ a SPŠ ve Volyni na Strakonicku zemřel za podivných okolností jeden z nezletilých účastníků letního tábora. Záchranáři i policisté smutnou událost potvrdili, ale bližší informace nechtějí zatím zveřejňovat. Podle informací TV Nova zemřelo dítě po zásahu nožem do krku.

Na dětském táboře se děti věnovaly mimo jiné i natáčení herních videí s odborníky, takzvanými youtubery. O podivném úmrtí informoval v pátek iDNES.cz.

„Mohu potvrdit, že tam záchranáři vyjížděli k zásahu. Vzhledem k tomu, že to byla tragická nehoda a jednalo se o nezletilého, žádné další informace poskytovat nemůžeme,“ sdělila krajská mluvčí záchranné služby Petra Kafková.



Ani jihočeský policejní mluvčí Milan Bajcura nechtěl být konkrétnější. Potvrdil smrt jednoho z účastníků, kterému ještě nebylo 15 let. „Je to podivný případ náhlého úmrtí. I s ohledem na pozůstalé ani není možné sdělit cokoli bližšího,“ dodal.

Server iDNES.cz tlumočil matku jednoho z účastníků tábora, podle které chtělo jedno z dětí vystrašit z legrace vedoucího nožem. Co přesně se však událo, ani ona neřekla. Ředitel tábora případ nechtěl komentovat.

Případ v současné době vyšetřují kriminalisté ze Strakonic. „Ani poté, co bude případ vyšetřen, ale nebude možné sdělit nic bližšího, protože to neumožňuje trestní řád,“ uzavřel Bajcura.

stop.jehovistum ( 8. srpna 2015 17:55 )

Hypotéza : asi si kluk hrál na vraha a vedoucího šokoval, zaskočil, překvapil, ten se ohnal, neboť se vyděsil, že ho chce kluk bodnout, a v tom fofru se mu nůž zabodl do krku ...

stop.jehovistum ( 8. srpna 2015 17:53 )

Jděte, poslanci a senátoři, do háje s takovými zákony, které tu platily za bolševika ! Dnes jsou kupodivu komunisti pomalu nejlepší a my jim fandíme (Dolejš, Filip atd.). Chceme znát pravdu, jména, vizáž i nezletilých vrahů ! Zdraví 2 pedagogové, 1 biolog, 1 zoolog/technik a 1 chemik z celé ČR

edwwi ( 8. srpna 2015 03:17 )

Z toho vašeho příspěvku mám pocit, že jste buď důchodce, který má potřebu nadávat na vše kolem, a nebo opravdu silně závidíte youtuberům, že dělají co je baví a uchytilo se to a mají z toho i výhody. Ale i nevýhody.

deratizator ( 8. srpna 2015 00:51 )

Co asi, takzvaní youtubeři, neboli celebrity uplácaný z hovna, natáčeli pro svý imbecilní, trapný, video blogy a děcka to vzali moc hopem. Označení "profesionální youtuber", je něco jako "profesionální onanista".

deratizator ( 8. srpna 2015 00:48 )

myslíš tvůj tata?

Zobrazit celou diskusi