Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Netýrali jsme ho, zranili ho při oživování, tvrdí pěstouni mrtvého Liborka

Pěstouni vinu na smrti malého Liborka popírají.
Pěstouni vinu na smrti malého Liborka popírají.  (Autor: Jana Ulrichová)
Autor: uá - 
28. srpna 2015
19:40

Podivná smrt Liborka (ˆ†7) otřásla Nepomyšlí na Podbořansku. Místní se podezření na týrání, které vyslovili lékaři, zdráhají uvěřit. Chlapcovi pěstouni Jiřina a Josef Z. odmítají, že by mu ublížili. Zranění prý měl z oživování.

Manželé mají sedm dětí, pět z toho v pěstounské péči. „Jsou to sourozenci, nejdříve jsme si vzali tři a pak nám nabídli ještě dvě mladší děti, aby byly pohromadě,“ řekl otec dětí s tím, že jedním z nich byl i Libor (†7).

Osudného večera byly děti doma jen s matkou. „Borek se ten den popral se sourozenci. Pak se koupali a vyváděli i ve vaně. Nechala jsem je tam chvíli samotné, protože jsem musela za menšími dětmi,“ popsala Jiřina Z. se slzami v očích.

Chlapce pak prý normálně vyndala z vany, odnesla ho do obýváku, kde ho zabalila do ručníků. Byl ospalý, ale komunikoval s ní. Pak najednou začal kolabovat. „Manželka mi volala do práce, že je něco s Liborem. Přijel jsem, snažili jsme se mu nějak pomoci. Upadal do bezvědomí, pak se zase probral,“ popsal Josef Z. Dodal, že záchranku zavolali po půl hodině.

Oba odmítli, že by synovi ubližovali. „Vždyť jsme s ním byli nedávno na srazu pěstounů, chodí do školy, k lékaři, to by si přece někdo všiml, kdyby měl nějaké modřiny,“ řekl otec.

1pravda1 ( 28. srpna 2015 23:01 )

Pěstounka je královsky placená, aby děti hlídala!!! Když nezvládá 7 dětí a jedno zemře tak ať vrátí peníze a jde do vězení. .

1pravda1 ( 28. srpna 2015 22:59 )

Bezcitná ženská Marxová prohlásila, že o děti z Klokánku se postarají jiné instituce včetně pěstounů, jakoby děti byly nějaká věc, co nemá citové vazby na své tety a jako balík ho šoupnou jinam!!! haha 7 dětí, kšeft je kšeft, sám si to nezpůsobil, a za děti jsou pěstouni zodpovědní, ale ono se to zamete pod koberec!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání