Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Chlapec (†13) se na táboře zabil nožem: Smrt kvůli videu?

Zemřel chlapec ve Volyni nešťastnou náhodou při natáčení videa?
Zemřel chlapec ve Volyni nešťastnou náhodou při natáčení videa?  (Autor: Facebook)
Autor: rvs, shp - 
8. srpna 2015
20:06

Tragédie! Na dětském táboře v jihočeské Volyni zemřel v pátek teprve třináctiletý chlapec. Údajně se bodl nožem do krku! Byla to nehoda při natáčení videa?

Klukovina, která se změnila v hroznou tragédii. Odehrála se na dětském počítačovém táboře ve Volyni. Chlapec si údajně hrál s nožem a nedopatřením si ho zabodl do krku. Na táboře se děti prý učily tvořit videa na videoserver YouTube. Tragédie se mohla stát při natáčení jednoho z nich.

Policie na případ uvalila informační embargo, nic nechce komentovat ani vedení tábora. „Vzhledem k probíhajícímu šetření na táboře ve Volyni nemůžeme poskytovat bližší informace,“ uvádí se pouze na stránkách tábora.

Lidé na sociálních sítích spekulují o dalších možných příčinách chlapcova úmrtí. Údajně měl být šikanován. To však další uživatelé vylučují s tím, že šlo o nešťastnou náhodu při natáčení...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

tendertouch ( 9. srpna 2015 07:16 )

Jako jsou extrémní horka, tak Ty, co reaguješ na Miriam jsi extrémní P..A. Je vidět, že nevíš, o čem mluví. A ty jsi boží hovádko, které vyrostlo ve spratka, který umí jen urážet, ale nejprve nepřemýšlí. Tak jen dodám: Mraky se táhnou, táhnou se mraky, Ty se mi nelíbíš, Ty táhni taky.

fotrpjotr ( 9. srpna 2015 05:54 )

Na všech dětských táborech je třeba zakázat mobily,internet a videa.Tábor je od toho,aby spratci přišli na jiné myšlenky.

...... ( 8. srpna 2015 23:24 )

miriam, už ti dneska někdo řekl, že jsi pyča?

miriam ( 8. srpna 2015 23:01 )

broučku, "počítačový" tábory byly už v osmdesátých letech, tak jsem jezdila - a kupodivu žiju. mmch, před pár lety jsem měla děti na koňském táboře v jižních čechách a při plavení koní se utopila jedenáctiletá holčička... ten problém asi nebude v zaměření tábora, že?

pravdajan ( 8. srpna 2015 22:53 )

YouTubeři zacházejí v poslední době moc daleko.. Celý tábor je jedna fraška! Vše se dělalo za účelem zisku, ale kde je bezpečnost? Z jakého důvodu se podepisuje papír, že je tábor nezávadný? To se bojí o své peníze? Opravdu chtějí vydělávat na ovcích (dětech)?

Zobrazit celou diskusi