Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tragédie v Brandýse nad Labem: Třináctiletý školák tu spáchal sebevraždu!

Autor: jad - 
28. dubna 2015
18:27

Obrovská tragédie se stala v Brandýse nad Labem. Chlapec (†13) si sáhl na život, měl se oběsit… Co ho k tak šílenému rozhodnutí dovedlo? Policie mlčí!

„Mohu jen potvrdit, že osoba byla nalezena kolem 15. hodiny. Vzhledem k věku a rodině nebudeme poskytovat další informace,“ uvedla policejní mluvčí Štěpánka Zatloukalová.

Podle informací Blesk.cz školák skoncoval se životem v areálu tamního veslařského klubu – měl se oběsit. "Je to strašlivý, nemám sílu se k ničemu vyjadřovat," řekla Blesk.cz chlapcova trenérka s pláčem.

„U dětí je obtížné odhadnout, proč se pokusí o sebevraždu. Často u nich jde o zkratové jednání. Dospělý dává signály, že chce pomoc, ale u dítěte to může být ze vteřiny na vteřinu – zvlášť v tomto věku,“ uvedl dětský psycholog Jiří Novák s tím, že často ani nechtějí zemřít, bývá to jen demonstrace. „Spouštěčem mohlo být cokoliv – hádka s kamarády, nešťastná láska,“ dodal.

Celá tragédie smutně připomíná čerstvý případ sebevraždy rovněž třináctileté Julinky, která spáchala sebevraždu před dvěma týdny. Všechny tím zaskočila – tohle bezproblémové a veselé děvče ale trpělo potichu a v soukromí. Zda ji k sebevraždě dohnal rozvod rodičů, kyberšikana, nebo ztráta kamarádky, se stále neví.

paralenka ( 29. dubna 2015 09:27 )

hmmmm

petr11 ( 29. dubna 2015 08:42 )

....plně souhlasím...oni často argumentují tím, že se toho nedožijí...žijí v přítomnosti a budoucnost je nezajímá

jana999 ( 29. dubna 2015 08:34 )

havlovi to bylo u zádele, tomu šli jen ručička dozadu, na nic neměl talent, jediný co mu šlo blbě kecat v hospodě, chlastat a hulit, kdyby jim komunisti nevzali majetek, tak z něho byl jen kavárenský povaleč, věčný student.

jana999 ( 29. dubna 2015 08:30 )

jenže ten bordel si děcka ještě neuvědomují, to vidíte na mládeži, pokud jen studují a živí je rodiče, tak volí proti sobě, protože si myslí, že budou věčně mladý, krásný a zdravý. Jsem hodně ve světě ale nejhloupější mládež máme my. Všude, jak ve Francii, když se demonstruje proti změnám na důchodech, tam jsou mladí lidé, uvědomují si, že je budou brát jednou na hůl, u nás ne,

petr11 ( 29. dubna 2015 03:35 )

....ani se nedivím, slušný člověk nemá v tomto bordelu šanci

Zobrazit celou diskusi