Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Rodiče zapomněli dítě u dálnice: Zjistili to až po 150 kilometrech

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: ČTK - 
10. srpna 2015
13:06

Francouzská rodina během cesty na dovolenou ke Středozemnímu moři na Azurové pobřeží zapomněla na dálničním odpočívadle tříletou dceru. To, že jejich dítě není ve voze, rodiče zjistili až po 150 kilometrech jízdy, když slyšeli v rozhlase policejní hlášení.

Incident se odehrál v neděli na dálničním odpočívadle u jihofrancouzského městečka Loriol. Opuštěné dívky si později všimly posádky jiných aut. Holčička dokázala pouze říci, že má bratra a sestru, že jede k moři a že viděla tátovo auto odjet. Po necelé hodině od jejího nalezení zaslechli rodiče v rozhlase policejní hlášení, teprve poté zjistili, že jde o jejich dítě.

V srpnu se na prázdniny každoročně vydávají miliony Francouzů, kteří míří do hor a k moři. To nárazově značně zatěžuje dálniční systém i nervy řidičů a jejich rodin, poznamenal list The Daily Telegraph.

zlymikes ( 10. srpna 2015 13:51 )

jen jestli to nebylo obráceně

maruch ( 10. srpna 2015 13:49 )

Chudáček malá,od narození zvyklá na známé tváře a najednou sama opuštěná.Hrozná představa.Rodiče jsou nejspíš zmatkaři,že si nevšimly,že jim jedna ratolest chybí.Nakonec to dobře dopadlo.

milithmad ( 10. srpna 2015 13:39 )

 Vzpomenout si po 150 km je dost drsný a to byli rodiče 2. To jim nepřišlo divný, že nebrebentí a tak..Nekomunikují s ní, nesledují, co zrovna dělá a jsou 2..

Zobrazit celou diskusi