Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Na D5 na Tachovsku havaroval kamion: Dálnice je zavřená

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Foto Blesk - David Malík)
Autor: ČTK - 
4. srpna 2015
20:51

Na dálnici D5 mezi Ostrovem u Stříbra a Heřmanovou Hutí ve směru na Prahu havaroval kamion. Řidička skončila v nemocnici. Dálnice je na 97,5 kilometru uzavřená a dopravu policisté odklánějí na 107. kilometru. Objížďka je vedená přes Stříbro, Kozolupy a Plzeň.

„Nehoda byla hlášená v 16:22, v 17:45 se dálnice uzavřela,“ uvedla krajská policejní mluvčí Hana Kroftová. Kamion jel ve směru na Rozvadov a při průjezdu místem, kde jsou oba směry svedené do jedné poloviny dálnice, mu praskla pneumatika.

Kamion havaroval v protisměru na Plzeň a tento směr je uzavřený. Podle mluvčí zatím není jasné, zda se bude nákladní vůz vyprošťovat v noci, nebo až ráno.

tirak305 ( 5. srpna 2015 20:29 )

to : jardavozembouch : Aha, Vám asi nikdy nepraskla guma. A buďte za to více než rád. Řídila to kolegyně, co zrovna možná pro Vás vozí televize, na které zrovna vy, pisálci zde, stojíte frontu v hyper či super . . . . marketech co jsou v akci. Už teď je jasné, že za to může ona , která se zrovna vám snažila doručit zboží včas. A Vy pak budete "brečet" na informacích, že to avizované zboží ve slevě tam není . . . Ona jen dělala svoji práci, bez ohledu na vnější vlivy. Čímž je např. defekt na pneumatice Ale chcete-li "ten náklad vozit po železnici", zaveďte pořadník a vzhledem ke stavu a cenám ČD to samé, co kupujete, pořídíte o 300% "levněji" a o měsíc "dříve", než v akci. Kolegyni přeji pohodové kilometry a antenou nahoru . . .

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání