Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Zataženo, déšť 15°C

Srážka tří cyklistů, jeden zemřel. Mohla za smrt sázka?

Cyklista, který zemřel při záhadné nehodě, byl začínající lékař
Cyklista, který zemřel při záhadné nehodě, byl začínající lékař  (Autor: Profimedia)
Autor: dce - 
3. června 2015
14:29

Obětí záhadné nehody u Mouchnic na Hodonínsku byl mladý, teprve začínající lékař. Podlehl těžkým zraněním, která si přivodil při cyklistické nehodě. Jak k celému neštěstí došlo, zatím není zcela jasné – policisté budou podle serveru iDnes.cz věc vyšetřovat několik měsíců.

Nedělní večer se stal tragickým pro teprve šestadvacetiletého muže. Při vyjížďce na kolech se spolu s dalšími dvěma muži vydali po lesní cestě, která prudce klesá k ostré zatáčce. Cyklisté buď nezvládli terén, nebo se podle zdroje Blesk.cz vsadili a událost nedopadla dobře.

Těžkým zraněním podlehl mladý lékař, který zrovna začínal pracovat v nemocnici na interně, teprve nedávno dostudoval. Další dva cyklisté (24 a 34) utrpěli rovněž vážná zranění, nyní jsou mimo ohrožení života.

Mladší se dostal na urgentní příjem v kyjovské nemocnici – z nehody si nic nepamatuje. Druhý je v nemocnici v Brně.

Ředitel kyjovské nemocnice serveru iDnes.cz poskytl svou verzi nehody. „Zřejmě to bylo tak, že jeden z nich havaroval a další do něj narazili. Těžko by se asi srazili všichni tři najednou,“ uvedl. Policisté se k celé věci odmítají vyjádřit, dokud nebude případ vyřešen.

zauber ( 3. června 2015 17:37 )

Za to můžou komunisti!!

paula ( 3. června 2015 17:20 )

 Houby sazka. Hejkal nebo vlkodlak!

gabreta ( 3. června 2015 16:49 )

Celkem se takovýmu průšviho člověk nediví, když zná bezohledné chování cyklistů na turistických stezkách. Jede se tam jeden velký závod, bez ohledu na pěší a hlavně děti. Tam vás ambiciózní blb srazí, ani nemrknete!!

Zobrazit celou diskusi