Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 24°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Cyklista zemřel po záhadné nehodě v lese: Zahynul kvůli hloupé sázce?

Záhadná nehoda cyklistů na Hodonínsku: Jeden mrtvý a dva zranění! (ilustrační foto)
Záhadná nehoda cyklistů na Hodonínsku: Jeden mrtvý a dva zranění! (ilustrační foto)  (Autor: Policie ČR)
Autor: ČTK, dce - 
1. června 2015
13:53

Teprve šestadvacetiletý cyklista zemřel po nevyjasněné nehodě v lese v jihomoravském kraji. Další dva cyklisté, kteří v případu figurují, byli zraněni. Otázkou je, zda v nehodě hrál roli alkohol, nebo něco úplně jiného - podle našich informací mohlo jít i o sázku. 

U Mouchnic na rozhraní Vyškovska, Hodonínska a Uherskohradišťska se v neděli večer na společném výletě srazili tři cyklisté, z nichž jeden zemřel a dva utrpěli těžká zranění. Případem se zabývají kriminalisté. Zemřel teprve 26letý mladík.

„Průběh nehodového děje neznáme. U mrtvého je nařízená soudní pitva, kterou se snad zjistí bližší podrobnosti,“ uvedla policejní mluvčí Alice Musilová. Oba zranění jsou v nemocnici a k případu podle dostupných informací zatím nebyli schopni vypovídat. Lékaři zjistí, zda muži při neštěstí nebyli pod vlivem alkoholu.

Na místě nebyli žádní svědci, policisté sami nevědí, jak k nehodě mohlo dojít. „Všechno by byly jen spekulace,“ dodala Musilová. Spekuluje se, že z lesní cesty cyklisté sjeli v zatáčce do lesa. Zda byli opilí, nebo se vsadili o sjezd v drsném terénu, ukáže až vyšetřování.

Neštěstí se stalo přibližně kolem 20:00 mezi obcemi Haluzice, Jestřabice a Snovídky. Na místě po neštěstí zasahovalo několik týmů záchranné služby včetně vrtulníku. Zraněným je 24 a 34 let. Jednoho vrtulník transportoval do Fakultní nemocnice Brno, druhý skončil na urgentním příjmu v Kyjově.

lobotom ( 3. června 2015 16:25 )

Jak zase? Motorový rakve zabíjí několik lidí denně a nikdo se nad tím ani nepozastaví.

Zobrazit celou diskusi