Čtvrtek 9. května 2024
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena
Oblačno 16°C

Kimovi muži, kteří ho doprovázeli na pohřbu otce: Brutálně popraveni, vyhnáni nebo »zmizeli«!

Autor: shp - 
14. května 2015
18:32

Pět ze sedmi mužů, kteří stáli po boku severokorejského diktátora Kim Čong-una na pompézním pohřbu jeho otce Kim Čong-ila, bylo buďto popraveno, vyhnáno, nebo záhadně zmizeli. Mladý vůdce nezná slitování, kdo se mu znelíbí, to má nadobro spočítané.

Strýc Čang Song-tchek, Kim Ki-nam, Čoe Tae-bok, Ri Jong-Ho, Kim Džong-čun, Kim Džong-gak a Ju Dong-čuk stáli vedle svého nového vůdce Kim Čong-una při smutečním průchodu na pohřbu jeho otce v roce 2011, který připomínal hollywoodské divadlo.

Všichni platili za vysoké vojenské představitele a pohlaváry severokorejského komunistického režimu, ale s většinou z nich je už amen. Znelíbili se totiž Kimovi, který nezná slitování. A to ani u své vlastní rodiny.

Diktátorův strýc Čang byl popraven za zradu střeleckou četou. Spekuluje se ale, že ho Kim nechal s dalšími politiky, kteří se vzepřeli režimu, vysvléct a zavřít do klece s vyhladovělými divokými psy, kteří je roztrhali.

Ri je považován za mrtvého, další dva pohlaváři z pohřbu byli údajně vyhnáni ze země, třetí byl popraven, takže pouze Kim Ki-nam, šéf propagandy, a Čoe Tae-bok zůstávají po boku diktátora. Otázkou však je, na jak dlouho. Poslední, koho nechal Kim údajně popravit, je Kim Kjong-hi, jeho vlastní teta.

Nechal ji otrávit. Důvod? Příliš si stěžovala, že diktátor nechal popravit jejího manžela, svého strýce. Hned po ní následoval ministr obrany Hjon Jong-čola, který byl popraven protiletadlovou střelou za to, že usnul. V Severní Koreji je lepší prostě držet jazyk za zuby.

eliska963852 ( 14. května 2015 22:59 )

Špatně dopadne, už teď je podělanej až za ušima, ani do Ruska radši nejel.

tgbb. ( 14. května 2015 22:23 )

Tihle komouši jsou jeden jako druhý. Komouši se mezi sebou vždycky vraždí, ale Kim to bere příliš úchylácky.

hanedu ( 14. května 2015 20:19 )

Tomuhle už snad nevěří ani redaktor

verka1 ( 14. května 2015 20:02 )

zrůda vyžraná kdo bude další...manželka?

sores ( 14. května 2015 19:43 )

To pra.se vyžrané je snad horší než Hitler. Nechává popravovat a střílet i vlastní příbuzenstvo za banality.Jenom proto že jeden usnul na přehlídce, tak ho nechal rozstřílet. Tohle nedělal ani Hitler! Už by ho měl někdo oddělat. Není to člověk ale vážně psychicky nemocný podčlověk!

Zobrazit celou diskusi