Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Na koncertě načapali bratra Kim Čong-una! Popraví ho za to diktátor?

Autor: vk - 
24. května 2015
05:01

Černé vlasy, velké černé brýle, kožená bunda a kolem něj bodyguardi. Na první pohled nenápadný hubeňour menšího vzrůstu, na ten druhý starší bratr obávaného severokorejského diktátora Kim Čong-una (32)! Načapat se ho podařilo na koncertu v Londýně. Popraví ho za to krutovládce?

Jmenuje se Kim Čong-čul (33) a podařilo se ho zastihnout japonské televizi TBS v Londýně. Tam si nepříliš známý Severokorejec vyrazil po boku neznámé ženy na dva koncerty Erica Claptona (70).

„Vypadal stejně jako kterýkoli jiný fanoušek, ale byla kolem něj ochranka, popsal novinář Simeon Paterson z BBC, který koncert rovněž navštívil. On i žena, která ho doprovázela, se skvěle bavili a zpívali všechny písničky,“ dodal.

O Čong-čulovi se toho ví ještě méně než o jeho bratrovi, jisté ale je, že patří mezi velké fanoušky britského zpěváka a nemá problém za ním kamkoliv vyrazit. V minulosti už byl spatřen na vystoupení Claptona v Německu v roce 2006 či o pět let později v Singapuru.

„V severokorejské vládě nezaujímá žádné postavení, takže pro něj neplatí zákaz cestování jako pro ostatní, kdo mají vládní funkce,“ vysvětlil specialista na KLDR Aidan Foster-Carter.

V Londýně se Kim Čong-čulovi snažil reportér položit několik otázek, mj. se ho ptal na vztah s  bratrem, odpovědí mu však bylo mlčení.

Mlčí i KLDR, která odmítá sdělit důvod, proč si ho jako svého nástupce nevybral jeho otec Kim Čong-il (†69).Říkal o něm, že se chová jako malá holka a je to slaboch, práskl ale bývalý kuchař Kim Čong-ila.

Místo vedení země tak prý Kim Čong-čul vydělává peníze na černém trhu, kde se podílí na padělání peněz či obchodu s drogami. Jeho slabostí jsou kasina, šperky, značkové oblečení a na rozdíl od bratra nemá politické ambice.

Video Bratra Kim Čong-una načapali na koncertě Erica Claptona. - Youtube.com
Video se připravuje ...

Víte, že…

Podle jihokorejské agentury se ubytoval v západním Londýně v Chelsea Harbour Hotel, kde noc může vyjít na více než 81 tisíc korun. Pak odletěl do Moskvy.

ruudazvostravy ( 24. května 2015 21:47 )

Jawůl,Herr kchommandant,vono uš dělat nádeníka u tý černý díri musý bejt škaredej žážytek.

ruudazvostravy ( 24. května 2015 21:34 )

No a co co?Kymčok stavíf Korejsku ŮSÁče do haptáku a jeho brůdr je zas visazenej na kchůrvi a na marjánku,holt správná dělba práce.

marlen52 ( 24. května 2015 13:21 )

naidka jasně že zrušili diskuzi protože dáma je trošku tmavší

dyskrymynaclja ( 24. května 2015 13:13 )

To je sprostá pomluva,národní umělec,vzor cnosti, by se opravdu,ale opravdu nesnížil k návštěvě bo.rdelu

jarypadlo ( 24. května 2015 12:44 )

Naidko-diskuzi u cigi prezidenta zrušili protože Šabatová chce poslat nějaký provokatéry kamkoliv a utvořit v každém městě tmavopolicii aby Češi nemuseli mít starosti o majetky.

Zobrazit celou diskusi