Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Teta Kim Čong-una byla otrávena na diktátorův rozkaz! Stěžovala si, že jí popravil manžela

Autor: shp - 
12. května 2015
14:25

Popravy sem, popravy tam! Severokorejský diktátor Kim Čong-un si s nimi těžkou hlavu nedělá. Podle uprchlíka známého jen pod jménem Park nechal otrávit i svou tetu Kim Kjong-hi. Zabít ji nechal kvůli tomu, že si neustále stěžovala, že jí dal popravit manžela Čang Song-tcheka, svého strýce, který mu pomáhal při převzetí moci v zemi.

Teta severokorejského vůdce Kim Čong-una byla otrávena na jeho příkaz. Televizi CNN to řekl uprchlík, který donedávna pracoval v severokorejské vládní administrativě. Důvodem odstranění Kim Kjong-hi byla údajně skutečnost, že si celé měsíce stěžovala na to, že dal vůdce popravit jejího manžela Čang Song-tcheka, jenž Kimovi pomáhal s převzetím moci.

Pátého nebo šestého května loni nařídil Kim Čong-un svoji tetu zabít. Věděla o tom pouze jeho ochranka z oddělení 974. Nyní to vědí i vysocí představitelé, že byla otrávena,“ řekl uprchlík Park televizi CNN. Nevystupuje pod svým pravým jménem, aby komunistický režim nepotrestal jeho rodinu, která zůstala v Pchjongjangu.

Tvrdí, že Kim měl už dost jejího naříkání, že nechal popravit svého strýce Čang Song-tcheka, jejího manžela. Ten byl popraven v prosinci 2013. Obviněn byl z korupce, podle oficiálních zdrojů ho zastřelili. Podle spekulací byl však s dalšími sesazenými pohlaváry svlečen do naha a zavřen do klece se smečkou zdivočelých psů, která je všechny roztrhala.

petrkramnypresident ( 12. května 2015 15:29 )

A proč si ta tetka stěžovala? Dědek už byl určitě k ničemu, na zahrádce nevypomohl a jen spal...

sores ( 12. května 2015 14:43 )

Tohle h.nusný v.yžraný p.rase je něco jako Putin.Vzhledově vypadá jako nevyzrálé staré dítě!

ruudazvostravy ( 12. května 2015 14:36 )

Nojo,tendle Kymčok má recht,von se s tím skrátka nese*re.Ale Póvlrajchova stárka prej přýde ouplně vo ce*cek,to je událost,kerá neska hejbe svjetem.

zkzkz ( 12. května 2015 14:30 )

Jenom aby ji nesežraly za živa psi!

Zobrazit celou diskusi