Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Obyvatelé ostrůvku u Malediv tvrdí: Viděli jsme ztracený boeing!

Autor: štš - 
4. dubna 2015
19:35

Od zmizení malajsijského boeingu s 239 lidmi na palubě uběhl už více než rok, přesto je jeho osud stále neznámý. Teď by záhadu mohli pomoci vyřešit obyvatelé ostrůvku nedaleko Malediv. Ti prý v osudný den stroj viděli!

Loni 8. března prý lidé na ostrově Kudahuvadhoo viděli dopravní letoun, přelétající těsně nad jejich hlavami. Stroj byl pomalovaný červenými a modrými značkami, tedy barvami malajsijských aerolinek.

Jsem si jistý tím, co jsem viděl. Nebylo to normální, to letadlo bylo velké a letělo dost nízko. Ostatní ho také viděli,“ prohlásil manažer Ahmed Shiyaam, jeden z těch, kteří prý Boeing 777 zahlédli.

Má to však minimálně dva háčky. Za prvé: proč se údajní svědci ozvali až teď? A za druhé: ostrov Kudahuvadhoo je vzdálen více než 5 tisíc kilometrů od posledního oficiálního místa hledání nedaleko australských břehů…

ellka ( 4. dubna 2015 20:44 )

Asi preco ho nenasli? Lebo hladali na zlom mieste? Kadze ho nenasli tam kde letiet malo, tak by sa mali zamerat na hladanie tam, kde letiet nemalo. Ja sa divim preco sa novinari divia ze by mohlo byt inde ako bola jeho trasa, hlavne ked sa od zaciatku hovorilo ze letelo mimo trasu.

Zobrazit celou diskusi