Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Malajsijský boeing sestřelili Američané, báli se dalšího 11. září, říká expert

Autor: shp, ČTK - 
23. prosince 2014
16:00

Boeing 777 Malajsijských aerolinií sestřelili Američané. Báli se prý, že by se mohla opakovat situace z 11. září 2001. S takovouto divokou teorií přišel někdejší šéf francouzské letecké společnosti Proteus Airlines.

Pátrání po letadle společnosti Malaysia Airlines, které v březnu zmizelo na trase z Kuala Lumpuru do Pekingu s 293 lidmi na palubě, stále není úspěšné. Speciální plavidla prohledala už pětinu nově vymezené zóny u australských břehů, kam se podle expertů stroj pravděpodobně zřítil, žádné trosky ale nenašla.

Hledání potrvá nejméně do května příštího roku, uvedla dnes agentura DPA. List The Independent dnes tlumočil názor bývalého šéfa někdejší francouzské letecké společnosti Proteus Airlines, podle nějž mohla letoun sestřelit americká armáda v obavách před teroristickým útokem podobným tomu z 11. září 2001.

Marc Dugain, který v minulosti stál v čele firmy Proteus Airlines, uvedl, že Američané mohli letadlo zlikvidovat proto, že se báli útoku na významnou vojenskou základnu na britském ostrově Diego Garcia v Indickém oceánu. Sestřelení letadla podle Dugaina Washington utajil. Právě do oblasti ostrova Diego Garcia by se nyní mělo soustředit pátrání, prohlásil Dugain.

„Je to nesmírně mocná vojenská základna. Je překvapující, že Američané ztratili veškeré stopy po tomto letadle. Aniž bych se pouštěl do nějakých konspiračních teorií, je možné, že Američané toto letadlo zastavili,“ řekl Dugain s poukazem na armádní základnu na ostrově Diego Garcia, kterou USA využívají od 70. let a kde mají v současné době 1700 vojáků.

Americká vláda nicméně již v minulých měsících popřela teorie, že by se let MH370 dostal do blízkosti základny. Dugain při svých argumentech cituje mimo jiné svědky na Maledivách, kteří prý viděli "obrovské letadlo letící opravdu nízko nad zemí" k ostrovu. Stroj měl údajně barvy společnosti Malaysia Airlines.

Dugain uvedl, že Boeing 777 mohli kupříkladu na dálku unést hackeři a zamířit s ním právě ke zmíněnému britskému území. Dugain tvrdí, že jeden z agentů britské rozvědky ho varoval, aby "neriskoval" a po osudu letu MH370 nepátral.

zabibol ( 24. prosince 2014 10:20 )

co nám reálně přinesl puč STB, komunistických veksláků,mafiánů, zločinců, teroristů-komunstů 1989 ,rozbití československa, rozkradení zadlužení ,komunistická mafie ovládá justicimasmedia ,policii ,otrokářství,exekutorské komunistické mafie terorizující miliony lidí, astronomický nárůst vražd spáchaných komunisty, přepadení, samotný komunistický režim je zločinný, levice ovládá totalitně justici masmedia policii, desítky komunistických bezdomovců umrzá na ulici-nechtějí pracovat , sebevraždy komunistů z důvodů lenosti, zadlužení do kterého je dostal tento komunistický režim každý den ,desetitisíce povražděných lidí komunisty kteří přepsali zadlužené firmy na bílé koně , okupace jiných států-Ukrajiny, milion komunistů-nechtějí pracovat pod hranicí chudoby.

tgbb ( 24. prosince 2014 09:23 )

usa předaly zbraně alkajdě muslimských džihádistům v sýrii ,teroristický režim vyzbrojil teroristy ,http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/3861-rusko-odsoudilo-predani-protitankovych-raket-usa-syrskym-oz brojencum

tgbb ( 24. prosince 2014 09:21 )

co nám reálně přinesl puč veksláků,mafiánů, zločinců, teroristů 1989 ,rozbití československa, rozkradení zadlužení , mafie ovládá justici masmedia ,policii ,otrokářství,exekutorské mafie terorizující miliony lidí, astronomický nárůst vražd, přepadení, samotný režim je zločinný, pravice ovládá totalitně justici masmedia policii, desítky bezdomovců umrzá na ulici , sebevraždy z důvodů chudoby zadlužení do kterého je dostal tento režim každý den ,desetitisíce povražděných lidí kapitalisty kteří přepsali zadlužené firmy na bílé koně , okupace jiných států, milion lidí pod hranicí chudoby a 3,5 milionů lidí těsně nad hranicí chudoby

zabibol ( 24. prosince 2014 08:43 )

600 000 nezaměstnaných komunistů, kterým se nechce makat na úřadu práce, 300 000 nezaměstnaných vyřazených komunistů z úřadu práce, 540 000 předčasných komunistických důchodců, miliony lidí v mafiánských komunistických exekucích ,milionům lidí tento zrůdný komunistický zločinný režim ukradl práci ,živobytí občane a co říkáš pozůstalým komunistických obětí tohoto zrůdného zločinného komunistického režimu tento zločinný komunistický režim ukradl lidem práci ,živobytí, poslal proti lidem lichvářské komunistické zločinecké mafie ,které za dluh 30 kč prodají ve zmanipulovaných dražbách i dům , tito lidé rezignovali na život v tomto zrůdném komunistickém zločinném ,režimu, stali se z nich alkoholici, feťáci,komunisti,nemají žádnou šanci vrátit do společnosti komunistických sobeckých zlodějských šmejdů ,přežívají jak se dá tohle z nic nadělal tento zrůdný komunistický režim ten je příčinou všeho zla.

zabibol ( 24. prosince 2014 08:39 )

na protest proti tomuto zrůdnému odpornému mafiánskému komunistickému totalitnímu režimu se na václavském náměstí upálil muž 16.12 2014 Na protest proti chudobě a korupci způsobené komunisty se v Bulharsku upálil již šestý člověk je to smutné ,jak ho zrůdná vražedná diktatura dohnala k sebevraždě , dodnes totalitní komunistický režim nezveřejnil co Jan Palach vzkázal národu, čím to je?

Zobrazit celou diskusi