Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Vrah Elišky Roman K.: Měl jít sedět, místo toho vraždil!

Autor: Jana Ulrichová, Pavel Schuster - 
14. září 2014
05:02

Feťák, který nepracoval a který si peníze na drogy obstarával krádežemi. Tak mluví lidé o Romanovi K. (25), který brutálně znásilnil a udusil dceru své sestřenice Elišku (†9). Soudce, který ho v pátek poslal do vazby, to potvrdil.

„Je bez stálého bydliště a bez zdroje příjmů. Byl už třikrát trestán a má v běhu další trestní věc, byť odlišného charakteru,“ řekl soudce Martin Majchrák. Roman K. byl 2x odsouzen za majetkově trestnou činnost, ale amnestie v roce 2013 mu tresty smazala. Za třetí krádež byl odsouzen na deset měsíců jen podmíněně. Ty ještě neuplynuly a stal se z něj vrah malé holčičky.

Přestože byl Roman K. dosud trestán jen za majetkové delikty, poslal jej soudce do vazby i proto, že by mohl v trestné činnosti pokračovat, znovu tedy nějakému dítěti ublížit. Podle informací Blesku má na krku Roman K. i exekuci.

Eliščina babička se stále nemůže vzpamatovat z toho, že její milované vnučce, o kterou se starala, ublížil její příbuzný, její vlastní krev. „Ten to být nemůže. Má holku a dítě,“ tvrdila do poslední chvíle, zároveň ale připustila, že se mu sama nemůže dovolat. Před redaktory Blesku pak vytočila číslo jeho přítelkyně Edity. Obě se shodly, že Romana K. už dva dny neviděly.

Rodina nebohé Elišky je velmi rozvětvená, Roman K. je synem sestry babičky Anny, bratrancem Eliščiny matky Aleny. Ta uvedla, že se s ním vídala zřídka. Babička ho ale znala dobře, věděla, že má družku a syna, měla na oba telefon. Znala ho i Eliška, proto s ním také bez obav odešla. V lesíku za městem ji znásilnil a pak udusil. Policistům se pod tíhou důkazů přiznal a dal jim i informace, na základě kterých pak našli Eliščiny věci.

ajetoblesk ( 16. září 2014 13:05 )

Bože to je herečka ta její máma. Že se nestydí. Chudák holka. Kdo ví, co měla za život.

sebestaamachova ( 16. září 2014 09:49 )

Na vině je asi více lidí, nejen jeden úchyl zatížený drogovou závislostí. Matka píše o vymodlené princezně vychované na růžové barvě. Ale dala ji babičce. Takové věci dítě poznamenají na celý život, protože babička je babička a vychovává zcela jinak než mladí rodiče. Mimochodem v Polsku nosí holčičky bleděmodrou a chlapečci růžovou barvu, je to věc pohledu. Rodinu by měli zakládat jen ti, co na to mají/ a to nejen materiálně/.

sebestaamachova ( 16. září 2014 09:43 )

Pře Facebook už mě nepublikují. Nebyl ten vrah také šílený jako onen primář, který týral batolaátka?  

pgga ( 16. září 2014 06:21 )

There is no great CR, CR at this time is nothing but ..drugs,prostitution and no law at all West is looking at you people as .."ok.for how much".You sell yourselves,yet blame others.. NO RESPECT..for CR I have to say though, I have not seen as many idiots when it comes to discussions and it's fun

jasnovidec01 ( 15. září 2014 13:00 )

KRETENI!!!!!JDE O SMRT DITETE TAK SI NAJDETE JINOU ZABAVU A PUBLICITU VASICH DEMENTNICH DISKUSI.

Zobrazit celou diskusi