Brutální vražda, která otřásla Českem už má svého pachatele. Dnes kolem poledne policie zatkla a obvinila Romana K. - osobu blízkou rodině zabité Elišky. Za zločin znásilnění a vraždy mu hrozí až výjimečný trest. Bude to ale dost? Lidé prahnou po jeho krvi - na internetu se objevila petice za obnovu trestu smrti- Za dva dny nasbírala téměř deset tisíc podpisů.

Video
Video se připravuje ...

Babička zavražděné Elišky (†9): S cizím člověkem by neodešla! redakce Blesk.cz

Otec od rodiny - to je člověk, který znásilnil a zabil nevinou Elišku, sám má přítelkyni a malého syna. Ta se snažila ze všech sil bránit a podle informací Blesk.cz ho přitom poškrábala. Policie Romana K. poprvé zadržela ve středu, kdy pojala podezření, pak ho celý den sledovala a nakonec ho zatkla ve čtvrtek večer.

Roman K. je synem sestry Eliščiny babičky Anny a údajně je drogově závislý. Do Klášterce podle místních dojížděl několikrát týdně z Chomutova, kde bydlí u své matky, za svou ženou a synem.

Vraha Elišky vedou k soudu. Aby ho nikdo nepoznal, měl na hlavě černou kuklu.
Autor: ČTK

Muže podezřelého z vraždy Elišky přivezli dnes policejní zakuklenci v 17 hodin k okresnímu soudu v Ústí nad Labem. Podezřelý měl na hlavě černou kuklu. Právě se rozhoduje o uvalení vazby.

Před sedmou hodinou soud uvalil na muže vazbu hned z několika důvodů. „Mohl by utéci, mařit vyšetřování tím, že by ovlivňoval svědky a mohl by pokračovat v trestné činnosti,“ řekl státní zástupce František Stibor.

Muž se k vraždě malé holčičky i znásilnění doznal. Policie nemá pochyb o tom, že má skutečného pachatele. Romanovi hrozí až výjimečný trest doživotí.

Video
Video se připravuje ...

Elišku zabila stvůra z rodiny: Z detailů její smrti mrazí! Pavel Schuster, David Vaníček

Fotogalerie
25 fotografií