Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vrah Elišky M. (†21) byl dopaden! Víme, proč ji brutálně zavraždil!

Autor: šim, lac - 
10. ledna 2014
13:20

Pachatel brutální vraždy studentky Elišky M. (†21) byl dopaden. Jde o 25letého mladíka, který se policii k činu přiznal. Elišku zavraždil v jejím pronajatém bytě. Doznal se také k motivu vraždy!

Dívku, která měla celý život před sebou, brutálně ubodal kvůli penězům. Dívku okradl o 15 tisíc korun. Na tiskové konferenci to řekl hlavní vyšetřovatel případu Josef Mareš.

Policie vraha dopadla po třech dnech na útěku. Chytila ho před několika málo hodinami. Během výslechu popsal přesně celý odporný čin. Poté co dívku v pondělí odpoledne ubodal, se umyl od její krve, převlékl se a byt ve Vratislavově ulici v Praze, kde Eliška bydlela, opustil.

Pachatel přiznal, že s dívkou se znal asi dva měsíce. Mladý vrah je nyní v cele předběžného zadržení a policie bude podávat návrh na vzetí do vazby. Za tento brutální čin mu hrozí 20 let až výjimečný trest. Již v minulosti byl dvakrát trestán za krádeže. Nikdy však při tom nebyl nijak agresivní.

Tělo Elišky našli její kamarádi. Poté, co v pondělí odpoledne nepřišla na domluvenou schůzku, začali se po ní shánět, v úterý večer si nakonec odemkli její byt. Pohled, který je čekal, byl strašlivý. Podle zdroje Blesku byla Eliška ubodána, v bytě byly stopy zápasu a její krev byla po celém bytě.

Rodina Elišky je naprosto zdrcená. Její maminka Eva M. o svém utrpení promluvila pro Blesk. Zhroutila se a musí brát silné léky na uklidnění, aby celou situaci nějak zvládla.

„Jinak bych nemohla existovat. Jsem hotová od té doby, co mi to přišli policajti říct,“ řekla Blesku. „Byla to moc hodná holka. Do Prahy šla původně studovat vysokou školu, ale z té odešla,“ popsala.

Video Vrah Elišky se umyl od krve a převlékl. Je ve vazbě! - Tomáš Polák, Ondřej Rybár
Video se připravuje ...

pilaro ( 11. ledna 2014 02:03 )

Své příklady si ponechejte do jiných destinací a vůbec se ke mně už nikdy nepřibližujte, ani ob jeden řádek.

pilaro ( 11. ledna 2014 02:03 )

To patří jinam, sorry.

pilaro ( 11. ledna 2014 02:02 )

Své příklady si ponechejte do jiných destinací a vůbec se ke mně už nikdy nepřibližujte, ani ob jeden řádek.

akko ( 10. ledna 2014 17:13 )

Jak mu muze hrozit az 20let????? Takova zruda by nemela mit soud...svazat ruce a nohy a odvezt rodine te divky...rad bych Jim pomohl pri "jednani"...nebo jen svazat do kozelce a hodit do mraveniste...nekde hluboko v lese,aby ho nebylo slyset...

hemera ( 10. ledna 2014 16:19 )

fortino ty bys potřebovala přes tu hubu

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání