Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Matka zavražděné Elišky (†21): Přežívám jen na prášcích!

Autor: lac, rvs, dv - 
10. ledna 2014
05:01

Smrt mojí holčičky mi zničila život! To říká máma Elišky M. (†21), která byla v pondělí brutálně zavražděna ve Vratislavově ulici na pražském Vyšehradě.

Policie stále pátrá po vrahovi, který mladou a krásnou dívku zabil. Eliščině mámě přišli strašlivou zprávu policisté oznámit hned v úterý večer.

Zhroucená máma

Evě M. se po smrti její dcery zhroutil svět. Aby mohla spát, nechala si předepsat léky na spaní, přes den zase bere prášky na uklidnění. „Jinak bych nemohla existovat. Jsem hotová od té doby, co mi to přišli policajti říct,“ řekla Blesku. „Byla to moc hodná holka. Do Prahy šla původně studovat vysokou školu, ale z té odešla,“ popsala.

Našli ji kamarádi

Elišku našli její kamarádi. Poté, co v pondělí odpoledne nepřišla na domluvenou schůzku, začali se po ní shánět, v úterý večer si nakonec odemkli její byt. Pohled, který je čekal, byl strašlivý. Podle zdroje Blesku byla Eliška ubodána, v bytě byly stopy zápasu a její krev byla po celém bytě...

Video Otřesný mord: Pozor! Vrah Elišky je stále na útěku - Richard Veselý, David Malík
Video se připravuje ...

Pomozte v pátrání

Policie na případ kvůli probíhajícímu vyšetřování uvalila informační embargo. Žádají ale případné svědky, kteří viděli v okolí Vratislavovy ulice mezi pondělním a úterním odpolednem odcházet silně zakrvácenou osobu, aby neprodleně volali linku 158.

tissaia ( 10. ledna 2014 14:54 )

protože zjistil, že má peníze a neměla je z žádných kšeftů, ale z práce, do které chodila a od rodiny!!!

abvydavatelstvi ( 10. ledna 2014 13:37 )

Teď psali že vrah se přihlásil.... zabil ji kvůli penězům.... kvůli 15 tis.... to je fakt šílené ..... některým lidem už pořádně hrabe .... měl by být obnovený trest smrti....!!!

abvydavatelstvi ( 10. ledna 2014 13:01 )

Ty jsi nějaký akční .... Vražda v afektu .... kdo vi s kým se seznámila.... a ublizil ji.... teď se potuluje všude spoustu psychopatu a magoru...!!!

hr0p ( 10. ledna 2014 12:59 )

resp jsem myslel, ze ... neni JISTÉ ze jim vubec neco rekla...

hr0p ( 10. ledna 2014 12:58 )

ale nikde neni psane ze jim neco rekla. Ty neznas bulvar? .... si to klidne vymysli ... vedi ze s nema nebude soudit..

Zobrazit celou diskusi