Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Brutální vrah Elišky (†21) kňoural u soudu: Kvůli vazbě jsem přišel o práci!

Autor: rvs, lvi - 
16. června 2014
12:58

15 000 korun, pro takovou částku ubodal Elišku M. (†21) na pražském Vyšehradě táta tří dětí Jiří F. (25). U soudu si dnes stěžoval na vazbu a chtěl pustit kvůli práci!

Místo výčitek nehorázná drzost! Jiří F. (25), který v lednu na Vyšehradě brutálně ubodal svoji známou Elišku M. (†21), předvedl před soudem jen stížnosti a kňourání.

Stěžoval si, že kvůli vazbě přišel o práci „Kdybyste mě nevzali do vazby, tak jsem měl práci. Měl jsem nastoupit do zásilkové služby,“ uvedl si před soudem. Za jeho propuštění se zaručila jeho matka i partnerka, se kterou má tři malé děti. Když s propuštěním neuspěl, vymohl si alespoň odročení soudu kvůli nedodržení lhůty na přípravu.

Bezcitný zabiják

Vrah svoji oběť zavraždil velice brutálně. Opakovaně do ní bodal nožem, po celém bytě byla krev. Elišku našli v jejím bytě kamarádi, kterým se neozvala. Dívku bezcitně zabil poté, co mu odmítla dát peníze.

O vrahově bezcitnosti svědčí i to, že svého syna, který se narodil jen dva týdny před činem, pojmenoval Dexter. Po seriálovém sériovém vrahovi desítek lidí.

bohajaja ( 26. června 2014 11:37 )

souhlasím

bohajaja ( 26. června 2014 11:31 )

Tebe mi je líto. Srovnej si to v palici a přečti si po sobě co píšeš. Jakým právem vůbec můžeš srovnávat tyto dvě rodiny. Tvůj partner zabil jejich dítě a ty je srovnáváš se sebou ? Jdi se léčit. Jsi taky pěkná špína co okrádala lidi za to že ti pomohli.

bohajaja ( 26. června 2014 11:23 )

To teda dokáže, když dokázal okrádat každého kdo mu pomohl. Je to k blití i ta jeho bába, ještě ho v tom všem svinstvu podporuje. Hnus fialovej

marekpetrzela ( 26. června 2014 07:33 )

Tak ses už doufám dozvěděla, co všechno jí udělal a ještě ses tomu usmívala v soudní síni,viď a házela cukrbliky na svýho vrahounka...Opravdu máš být na co pyšná...Takovejch ***ů jako je on, po zemi moc nechodí...Tohle hovado, který v sobě nemá kouska citu a neumí se ovládat, už nesmí nikdy na svobodu...V zájmu nás všech, slušných občanů, co nekradem, neděláme úvěrové podvody a nechováme se jako Fundovic rodinka...Mysleli jste si, že budete žít jen z dávek a ty čubko budeš jen rodit a rodit...Snad bude policie spravedlivá a na tebe taky dojde a půjdeš do tepláků za spolupodílnictví na Fundovo podvodech a určitě máš podíl i na tý vraždě...O všem jsi věděla a pomáhala mu tím, že jsi ho kryla...A ty tvý parchanti, kterejma se tu furt oháníš, jsou v tom nevinně, to ano. Děti si nevybírají své rodiče, ale co by z nich asi vyrostlo, kdyby je vychovávala taková svoloč, jako jsi ty a ten tvůj BEZCITNÝ VRAH...Jo a ještě ty dvě čuriny, co tady furt přitakávaj na každý tvůj koment, to je stejný level jako jsi ty, čubko. Socky, co nikdy nebudou makat a jen nataženou ruku...A jestli zas něco napíšou, tak prosím pěkně, ať je to česky...A na závěr vám řeknu, že ta vaše varianta, že Eliška mu nadávala a vyhrožovala...To nemá šanci na úspěch, protože nikdy nikomu nevyhrožovala...ale větu "to si děláš p˙rdel" tu používala často, hlavně když ji někdo naštval...

pavlina.fnd ( 22. června 2014 21:03 )

Díky moc...naštěstí takových lidí jako jste Vy, se našlo víc a všichni nám dáváte sílu odžít si ty léta než zase budeme moct být spolu...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání