Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nájemník zastřelil v Plzni správce domu: Skončil ve vazbě, hrozí mu 18 let!

Nájemník zastřelil v Plzni správce domu, skončil ve vazbě
Nájemník zastřelil v Plzni správce domu, skončil ve vazbě  (Autor: Reprofoto FTV Prima, Blesk . Kateřina Moravcová)
Autor: ČTK, mor - 
16. června 2014
07:30

Přestal platit nájem a správce domu mu vyměnil zámek. Nájemníka Vasila (53), který v pátek zastřelil správce (†51) domu a poté se sám přihlásil policii, poslal soud do vazby. Za vraždu mu hrozí 18 let.

Drama se odehrálo ve Stehlíkově ulici. Po 8. hodině ráno sem přijel správce se svou dcerou. V domě chtěl vyřešit problém s neplatícím nájemníkem. Ten ho asi třemi ranami legálně drženou zbraní zastřelil přím ov bytě.

Tam ho také našla v tratolišti krve jeho dcera, která poté zkolabovala a musela být odvezena do nemocnice. „Soud vzal mého klienta do vazby z obavy, že by se mohl vyhýbat trestnímu řízení,“ řekl obhájce Zdeněk Vlček, který dodal, že důvodem střelby bylo zřejmě vyvrcholení napětí mezi oběma muži.

Podle mluvčí záchranné služby měl muž prostřelenou hlavu, lékaři mu nemohli pomoci. Muž po střelbě přišel vše sám ohlásit na policii. Kriminalisté případ vyšetřují jako vraždu. V letošním roce je to v Plzeňském kraji první případ dokonané vraždy. Obviněnému muži hrozí až 18 let vězení.

majojo ( 16. června 2014 10:46 )

Poučení: Je lepší uškrtit kojence - za to dostaneš 3-5 let natvrdo. Pokud ovšem nezesne prezident a nebude amča.

lunatic ( 16. června 2014 09:44 )

Lze si z toho všeho odnést=čerpat 2 poučení a sice:a)negativní - zmařený lidský život a b)aktuálně volné místo správce domu ... "A vo tom to je!" ...slyším v uších MOUDRÁ slova pana Pitkina.

vrahrychtar ( 16. června 2014 08:34 )

rodilej Plzeňák Vasil a ty dva cajti vypadaj jak Dařbůján a Pandrhola

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání