Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Zastřelený v autě u Plzně: Byl to šéf gangu kostelních zlodějů?!

Autor: haj - 
8. listopadu 2014
16:02

Policie zatkla podezřelého z vraždy muže, jehož tělo bylo v pátek nalezeno na Plzeňsku. Podle všeho se jednalo o vyřizování účtů. Zatčený muž i oběť měli v minulosti problémy se zákonem.

V opuštěném autě v silničním příkopu mezi obcemi Chrást a Zábělá bylo v pátek odpoledne nalezeno mrtvé tělo. Muže někdo zastřelil. Obětí je zřejmě Jindřich L, který byl odsouzen za rozsáhlé krádeže starožitností z kostelů. Tyto akce měl dokonce organizovat.

Policie má již podezřelého, což potvrdila i policejní mluvčí Jana Tomková. Pravděpodobného pachatele policisté zadrželi ještě týž den v nedalekém domě, kde se skrýval. „Mohu zatím jen potvrdit, že jsme zadrželi podezřelého,“ uvedla Tomková.

Deník Právo uvedl, že podezřelým by měl být René Č. (46). I on byl v minulosti zapleten do zločinu. René Č. se prý po činu schoval v domě svého otce na okraji Chrástu. Policie podezřelého zatkla teprve po krátkém obléhání domu, jelikož se René Č. odmítal vzdát.

Otec zatčeného promluvil pro Právo o synovi i o zásahu policie. Během policejní akce v domě prý nebyl a zjistil to až od dcery, která mu zavolala. Na místo dorazil až po zatčení Reného, ale viděl, jak se policisté vrátili a vše prohledali.

„Já tam nebydlím, mám v přízemí jen dílnu. Nahoře v patře má byt syn a pak je tam ještě jeden podnájemník,“ uvedl důchodce (76). Tvrdil také, že se synem nestýkal kvůli jeho dřívějším opletačkám s policií. „Já se o něj nestarám. Do lecčehos se už namočil.“

Příčinu vraždy prý muž nezná, ale přiznal, že zastřelený Jindřich I. za synem několikrát přijel. „Co spolu měli, ale netuším,“ dodal otec Reného Č.

 

henryj ( 9. listopadu 2014 10:56 )

NO co?? Tak už mu odzvonilo,vždyť chudáky neokrádal..

buban ( 9. listopadu 2014 00:24 )

Odpověz si sama, neboť docela dobře víš, kdo jsem.

naidka ( 8. listopadu 2014 19:53 )

I ty, Brute?

buban ( 8. listopadu 2014 19:35 )

Jj, udávat se nemá, ale HLÁSIT se to MUSÍ!

tarot666.. ( 8. listopadu 2014 18:44 )

JJ, demokracie, ale jen pro někoho.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání