Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Eliška ležela v kaluži krve: Kam utekl zakrvácený vrah?

Autor: rvs, kon, lm - 
9. ledna 2014
05:00

V Praze na Vyšehradě byla v bytě nalezena mrtvá Eliška M. (†21). Podle všeho byla brutálně ubodána, na místě bylo velké množství krve. Dívku navíc údajně našli znetvořenou. A policie pátrá, kam zmizel zakrvácený pachatel.

Rodinná hádka, nebo vloupání? Mluví se i o pomstě... Policisté ale zatím kvůli probíhajícímu vyšetřování nechtějí sdělovat k případu děsivé vraždy jedenadvacetileté Elišky bližší podrobnosti.

Otřesná krutost

Podle zdroje Blesku z blízkosti vyšetřování byla vražda mimořádně brutální. „Krev zavražděné byla ve dvou pokojích,“ popsal. Jak přesně ale mladá žena zemřela, policie neuvedla. „Mladá žena ležela v tratolišti krve. Podle přivolaného lékaře zemřela násilnou smrtí,“ uvedla pouze pražská policejní mluvčí Jana Rösslerová. Tělo zavražděné údajně našli její přátelé v úterý kolem deváté večer, kolem půlnoci ho odvezla pohřební služba. Podle TV Prima byla Eliška nejen pobodaná, ale i znetvořená.

Utekl zakrvácený

Po vrahovi policie pátrá. Není jisté, kam zmizel. Spekuluje se o jeho úteku na některou z nedalekých tramvajových zastávek - Výtoň, Albertov, či Ostrčilovo náměstí. Patrně však z bytu vyběhl zakrvácený! Policie přitom jeho jednání popisuje takto: „Pravděpodobně opustil místo činu mezi pondělním a úterním odpolednem. Jeho oděv musel být velmi znečištěn krví,“ uvedla mluvčí. Případ nyní vyšetřuje pražská »mordparta« v čele se zkušeným kriminalistou, plukovníkem Josefem Marešem.

Dívka prý byla kamarádská

Domovník, přes kterého si Eliška (†21) byt pronajímala, přitom Blesku prozradil, že dívka byla kamarádská. „Byla otevřená,“ řekl. Zabezpečení bytu podle něj nebylo dobré. „Na dveřích neměla kukátko, takže předem nevěděla, kdo je za dveřmi,“ dodal s tím, že byt si od něj pronajala před čtyřmi měsíci. V bytě podle něj žena bydlela sama. Od vidění ji znali i další sousedé. „Vím, že tu bydlela, ale na chodbě jsem ji vídala málo,“ dodala sousedka. Podle TV Nova přijela dívka krátce před vraždou do bytu z večírku cizím autem. Přivydělávala si ostatně jako tanečnice. Kdo a proč ji zabil snad ukáže policejní vyšetřování.

Video Otřesný mord: Pozor! Vrah Elišky je stále na útěku - Richard Veselý, David Malík
Video se připravuje ...

tenzmrtodvedle ( 10. ledna 2014 09:42 )

Takze k tomu zadne proporce nepotrebuje.

tenzmrtodvedle ( 10. ledna 2014 09:41 )

To je prave ten vtip. Vetsina takovych "tanecnic" totiz na tech vecircich vubec netancuje,rozumite?

tenzmrtodvedle ( 10. ledna 2014 09:40 )

Samozrejmne,ze ne. Ale kazdopadne,kdyz si mlada holka privydelava tim,ze nekde "tancuje" po nocich na soukromych vecircich,tak si sama rika o problemy. Ja si radsi budu setrit svuj soucit pro nekoho,kdo opravdu k nestesti prijde jako slepy k houslim.

tenzmrtodvedle ( 10. ledna 2014 09:38 )

A ty to vis jak? Si s ni byla 24/7? Asi tezko. Ja si nemyslim,ze by si Policie vymyslela o tom jak se v noci vracela z vecirku,kde tancovala.

arne127 ( 10. ledna 2014 08:55 )

Co se divíte pořád každý prokazatelný vrah by měl dostat provaz jenže zdejší humanisté mají plná ústa keců já nikomu nic nepřeji ale těmto humanistům ano aby se něco podobného stalo jim a viděli byste jak by řvaly o trestu smrti.Totéž by mělo platit pro lupiče a jiné grázly a nemuselo by se živit tolik kriminálníků.A pokud ho kriminalisté chytí tak zase budou určití právníci vykládat že nebyl při smyslech a žádný trest nebude jako vždy tady platí pouze vendeta

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání