Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vražda ženy v Praze 2: Byt byl celý od krve, zakrvácený vrah ujel asi tramvají

Autor: ČTK, lvi - 
8. ledna 2014
06:59

Policisté hledají vraha ženy nalezené v úterý večer v bytě v Praze 2. Prosí kvůli tomu o pomoc lidi, kteří mohli vidět pachatele prchajícího v zakrváceném oblečení z místa činu. Bližší okolnosti smrti ženy určí až pitva, policisté se ale přiklání k tomu, že byla zavražděna.

Tělo ženy objevili v úterý po 21. hodine kamarádi a spolubydlící ženy, kteří se vrátili po deváté hodině večer domů do bytu ve Vratislavově ulici.

Pohled, který se jim naskytl, byl jako z nejkrvavějšího hororu. Mladá žena ležela v tratolišti krve, krev byla také v dalších místnostech bytu.

 

"Podezřelá osoba s největší pravděpodobností opustila místo činu mezi pondělním a úterním odpolednem. Oděv pachatele musel být velmi znečištěn krví, čehož si pak mohli všimnout kolemjdoucí," uvedla Rösslerová. Podle kriminalistů mohl pachatel jet i městskou hromadnou dopravou.

"V blízkosti místa činu se totiž nacházejí tramvajové zastávky Výtoň nebo Albertov," doplnila mluvčí.

"Policisté tak žádají veřejnost o jakoukoliv informaci k pohybu podezřelé osoby. Informace přijmou na tísňové lince 158, nebo kterékoli služebně policie," sdělila.

 

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi