Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Vdova po masovém vrahovi z Frenštátu žije u matky. Exekutoři si vzali peníze i z charity!

Autor: sč - 
15. února 2014
15:31

Vdovu po masovém vrahovi z Frenštátu Ruth Blažkovou (52) zastupuje advokát Petr Řehák z Prahy. Blesku poodhalil ve svém vyjádření dosud neznámé skutečnosti kauzy.

"Vše začalo spory v domě, které vedl Antonín Blažek s ostatními. Skončily exekucemi. Ty vedl celorepublikově známý exekutor Tomáš Vrána z Přerova. Den před tragédií 'navštívil' pana Blažka vydražitel bytu a chtěl ho z něj násilím vystěhovávat. V neděli nad ránem pak následoval ten strašlivý zločin. Od té doby žije vdova ve strachu, chodí jí výhružné zprávy, setkává se také s projevy opovržení a se záští mnoha obyvatel Frenštátu," řekl.

"Paní Blažkové se nedostalo pomoci od nikoho. Výjimkou byla církevní charita. Ale protože dluh za neplacení fondu oprav přešel na ni, tuto pomoc zabral exekutor. Ze strany města přišla nabídka sociálního bydlení. Je však podmíněna dohodou s exekutory. Tedy s těmi, kteří i jí obstavili účty a stále s nimi nesmí nakládat. A zde se uzavírá kruh. Přebývá u matky, jelikož jinou možnost nemá. Poslední nadějí je město. V dubnu se má jejím osudem zabývat zastupitelstvo. Snad Frenštátští pochopí, te i ona potřebuje pomoc a pochopení," dodal advokát.

godzila.007 ( 16. února 2014 00:13 )

Můžu vás ubezpečit, že godzila je slušný občan, respektující pravidla společnosti a právního řádu, dobře vycházející s ostatními, bez dluhů a s vyvinutým smyslem pro spravedlnost. Právě ten velí postavit se v tomto případě na stranu těch, kteří jsou skutečnými obětmi, tj. těch rodin, co přišly o své děti vinou člověka, jehož činu možná mohlo být zabráněno, kdyby jeho blízcí vynaložili k tomu úsilí, které po nich bylo spravedlivé požadovat. Nešlo o žádného samotářsky žijícího podivína s duševní nemocí, ale o charakterově zvrácenou zrůdu, jednající promyšleně.

godzila.007 ( 16. února 2014 00:02 )

Pravdu někdo špatně snáší, tomu rozumím.

sabaton ( 15. února 2014 22:21 )

Vrána je názorný příklad, proč se lidem čorkaři a gayové hnusí!!! Odpad společnosti! U Vrány dva v jednom

sabaton ( 15. února 2014 22:01 )

Přihřátým

sabaton ( 15. února 2014 22:00 )

Homosexuál Vrána z Přerova zase řádil Vše je postavené na hlavu, jak lidi v dnešní době musí ***um umožňovat vstup do svého bytu! Zlatý Ada

Zobrazit celou diskusi