Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Výbuch ve Frenštátě jim zabil malé děti: Teď mají synka!

Autor: shp - 
10. června 2014
20:37

Byla to obrovská tragédie. Konvičkovi přišli při výbuchu domu ve Frenštátě pod Radhoštěm o dcerku Adélku (†2) a syna Radimka (†5). Nyní však doma opět uslyší dětský smích i pláč. Na manžele se totiž konečně usmálo štěstí a narodil se jim syn Adámek!

Manželé Konvičkovi před více než patnácti měsíci pochovali své dvě malé děti, které nadevše milovali. Adélka s Radimkem přišly o život při výbuchu domu ve Frenštátu pod Radhoštěm.

Nyní se však rodiče dočkali dalšího dítěte. Narodil se jim syn, kterého pojmenovali Adámek. Na svět přišel v pondělí ráno v šest hodin a je zcela zdravý.

Andrea (31) a Ondřej (32) Konvičkovi, které nájemník Antonín Blažek, jenž explozi způsobil, připravil o děti, jsou tak po dlouhé době konečně šťastní.

gulje ( 13. června 2014 21:41 )

Celé rodině moc a moc gratuluji k Adámkovi.Letos v lednu jsem také přišla o malou dcerku,takže vím moc dobře,jaké to je...nedá se to ani popsat!!!;-((Ale i na nás se usmálo štěstí a čekáme miminko-chlapečka!;-)Držím Vám všechno co mám,aby jste byli už jenom šťastní...snad budeme i my!!

lydyna ( 11. června 2014 12:49 )

frantaklika: nechutný D-E-B-I-L. Konvičkovi dokázali jak se mají rádi a dokáží při sobě stát ve zlém i dobrém, mnoho mladým manželstvím by měli být příkladem. Na tuto tragédii nikdy nezapomenou a na své milující děti také ne. Adámek jim vše vynahradí a věřím, že přibude i sestřička nebo bratříček. Mnoho štěstí, zdraví a lásky přeji celé vaší rodině.

jity ( 11. června 2014 11:35 )

Jsou to stateční lidé, že to vůbec ustáli. Přeji jim ať už jsou s malým synáčkem jenom šťastní. Neštěstí už mají vybráno dost.

trhnisinadledvinkou ( 11. června 2014 09:18 )

adámkovi přeji, ať čůrá obloukem a dělá svým rodičům jen radost

martina5 ( 11. června 2014 09:07 )

Taký velká gratulace a hodně štěstí celé rodině. Nemyslím si, ale že by byli šťastni, alespoň prozatím, celá událost je čerstvá a kdykoliv bych se na miminko podívala, tak bych plakala pro ty dvě dětičky. Alespoň já to tak cítím a brečím jen to píšu.... Ale čas to určitě aspoň trochu zahojí a zmírní.

Zobrazit celou diskusi