Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Hrůzný nález v Praze: Ve Vltavě našli část lidské nohy

Kriminalisté prohledávají místo nálezu
Kriminalisté prohledávají místo nálezu  (Autor: Foto - Týdeník Policie)
Autor: ljš, ČTK - 
9. října 2013
19:46

Měl to být obyčejný trénink, nikdy na něj ale nejspíš nezapomenou. Kouč mladých pražských veslařů během něj totiž našel v korytě řeky část lidské nohy. Patřila patrně muži.

"V Praze byla dnes nedaleko Vltavy nalezena část lidské nohy. Na místě zasahují kriminalisté," řekla mluvčí pražské policie Hana Jeřábková.

Podle serveru idnes.cz část lidského těla našel trenér Veslařského klubu Smíchov, který zde koučoval své svěřence. Podle nálezce byl na noze patrný čistý řez pod kolenem. "Podle propracovaných svalů bych tipoval, že to byl chlap," uvedl.

"Zatím mám pouze kusé informace. Podle posledních zpráv kriminalistů by se mělo skutečně jednat o část lidské nohy," řekla Jeřábková. Zdůraznila, že policie ještě nemá výsledky expertiz.

Nález u veslařského klubu u Strakonické ulice byl podle Jeřábkové nahlášen několik minut po 16:00. Na místě jsou nyní služební lékař, kriminalisté i detektivové, kteří nález zajišťují a ohledávají místo činu.

siroky11 ( 9. října 2013 21:19 )

No - pokud to opravdu byl "chlap" , tak to byl jistě Kalousek, který neustále lezl Nečasovi do pr...e. Když on ale lezl nohama napřed, Nečas si "říhnul " a cvak a bylo to. Určitě najdou i hlavu

Zobrazit celou diskusi