Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Egyptské úřady se konečně vyjádřily: Víme, co čeká Petra K.!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: sch, et - 
3. října 2013
16:48

Dvouměsíční lhůta vypršela. Dnešek byl pro Petra K. den D. Den, kdy se mělo rozhodnout, jestli zůstane v Egyptě, nebo jestli ho pustí zpět do Česka! A musel to být opravdu velký šok, když od úřadů člověk, kterému v Egyptě zemřela manželka a dcera, uslyšel, že nikam nemůže!

Poslední dny musel mít Petr K. stažené hrdlo. Blížil se totiž moment, kdy měla přijít zpráva, která rozhodne o jeho dalších dnech a případně i celé budoucnosti. „Jsem beze slov. Víc zlomený už být nemůžu,“ reagoval Petr

A konečně je tu. Petr K. si od úřadů vyslechl verdikt, který je neúprosný: Nesmíte vycestovat! Úřady prý čekají na lékařské zprávy, zřejmě stále mají pochybnosti o tom, zda je Petr K. vinný, či nikoliv. Pokud by ho obžalovali, čekal by ho nejspíš trest smrti. A takový fakt českému turistovi klidné spaní rozhodně nezajistí.

„Nemusí zůstat ale dříve zmiňovaný měsíc. Čeká se prý na lékařskou zprávu z pitvy,“ zmínila mluvčí ministerstva zahraničí Johana Grohová.

Spolu s touto děsivou zprávou ale žádné další informace nepřišly. Petr K. neví, kdy se úřady znovu vyjádří, neví, co s ním bude, neví, jak dlouho musí v Egyptě ještě zůstat. Neví ani to, jaký názor úřady mají na jeho zapojení v celé podivné situaci.

kokoska1 ( 10. října 2013 18:21 )

kokoska1 ( 10. října 2013 18:19 )

souhlas

prdelacek13 ( 9. října 2013 20:22 )

Mozna by chtel jit uz jonecne na hrob

lachtan001 ( 4. října 2013 19:45 )

nikdo nemuze ani vyvratit a ani potvrdit vinu či nevinu to vi jen on sam ale kdo by takto riskoval pokud spravedlnost existuje tak by ho mnely pustit do cr a tady doma by se mnela cela kausa vyresit a ne byt vezen nevezen a nevedet co cloveka ceka

micuda122 ( 4. října 2013 16:41 )

Netvrdím, že je Petr K. vinný nebo nevinný, to ví jen on sám, zda je nebo není, když úřady do toho moc nezasahují. Jen můj názor kolem celého tohoto divadle je, že kdyby je chtěl zabít, proč by to dělal zrovna v zemi, kde za odsouzení hrozí trest smrti? Proč by to neudělal například na Šumavě nebo někde jinde u nás v ČR? Když by byla stejná příčina smrti jako v Egyptě, tak by také byl odsouzený a hlavní podezřelí, ale věděl by, že si maximálně odsedí nějaký ten rok života, a pak zase hurá na svobodu. Možná působí jako namyšlení, arogantní blb*ček, ale každý jsme nějaký a každý nějak působíme, někdo tak a někdo zase onak. Myslím si, že kdyby on sám je chtěl zabít, tak to udělá jinak.. Už by ale bylo dobré to nějak ukončit, ani ne tak kvůli němu, jako tak kvůli rodinám a holkám, aby mohli odpočívat v pokoji..

Zobrazit celou diskusi