Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Ve Vltavě našli další část lidského těla!

Autor: ČTK, ljš - 
10. října 2013
15:32

Dva hrůzné nálezy ve dvou dnech. Ve středu našli veslaři v korytě Vltavy část lidské nohy a dnes byl o kousek dál nalezen lidský trup. Policie zatím nepotvrdila, zda patří jednomu člověku, je to však pravděpodobné.

"U Barrandovského mostu bylo na smíchovské straně Vltavy kolem 13. hodiny nalezeno torzo lidského těla" potvrdila mluvčí pražské policie Hana Jeřábková s tím, že zatím není jasné, zda tento trup patří stejnému člověku jako část dolní končetiny, která byla z Vltavy vylovena ve středu.

K Barrandovskému mostu po ohlášení nálezu vyrazili služební lékař, kriminalisté i detektivové, kteří nález zajišťují a ohledávají místo činu. Zatím tak není možné potvrdit, jestli dnešní nález souvisí se středečním nálezem části lidské nohy u nedalekého veslařského klubu u Strakonické ulice. "Jedu na místo, kde jsou naši kriminalisté. Bližší informace budu mít nejdříve za hodinu," řekla Jeřábková.

hela52 ( 10. října 2013 16:41 )

velká škoda že není trest smrti.co se tady ted děje to je strašný.Havel byl moc sametový a ono to nejde.chtělo by to referendum pro obnovení trestu smrti co s takovým hajzlem co udělá něco takového.

Zobrazit celou diskusi