Pondělí 6. května 2024
Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav
Oblačno, bouřka 21°C

Nejsmutnější začátek školy: Spolužáci Klárce (†8) položili na pomníček plyšáky

Autor: kru, geok - 
3. září 2013
10:53

Byl konec školního roku a Klárka K. (†8) odcházela ze školy v Karviné. Loučila se se spolužáky, děti si mávaly a volaly na sebe: Po prázdninách nashle! Klárka se včera ale do své lavice nevrátila. Zemřela s mámou Monikou (†36) na dovolené v Egyptě.

Ticho a smutek ve tvářích dětí. Tak to včera vypadalo ve třídě, kam chodila Klárka (†8). Ozývalo se jen tiché dětské špitání, spolužáci rozvíjeli dětské teorie o smrti Klárky. „Klárku jsem znal dobře. Hned ráno jsme s paní učitelkou šli k pomníčku na školní chodbu. Tam jsme položili plyšáky,“ popsal první školní den spolužák Klárky Dan. Učitelé o celé události mluvit nechtějí. „Děti si na spolužačku vzpomněly. Nemá cenu jim dál plést tou tragédií hlavu,“ pronesla jedna z kantorek. A zřejmě i proto už včera na škole nevlál černý prapor, jak tomu bylo 2. srpna.

kacota ( 4. září 2013 08:13 )

máš naprostou pravdu ganzi, dúfam že si z toho čo píšeš vezmú poučenie viacerí - myslím to s tým "bez canců druhých", maj pekný deň

kacota ( 3. září 2013 23:16 )

Však vzadu.. som mu vynadala aj za teba, aj za ostatných ..za dva roky dozadu radšej to už nehladaj .. Necítim najmenšie výčitky voči nicku čo tu napadá všetkých okolo, zas až tak ma to nebere, skôr ma prekvapilo akési falošné ticho a posudzovanie mňa samej .. ale ok, rešpektujem, sme slobodné a rozumné bytosti.. čau

kacota ( 3. září 2013 22:27 )

ganzanie, tobě se taky omlouvám.. za to minule (N aj za to, že som ťa dnes v svojom historicky najhoršom výplode spomenula ..

kacota ( 3. září 2013 22:19 )

ok, nbcz

kacota ( 3. září 2013 22:12 )

tu sa smiať proste človek musí

Zobrazit celou diskusi