Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Sestra Petra K.: Vraha z něj dělají lidé! Naše maminka se z toho zhroutila

Autor: rap - 
5. září 2013
05:00

Už pátým týdnem řeší česká i egyptská policie záhadnou smrt Moniky (†36) a Klárky (†8) v egyptské Hurghadě. Manžel a otec Petr K. ( 35) je hlavní podezřelý a proto je stále sám na místě tragédie. Se sestrou Lenkou K. je ve spojení alespoň prostřednictvím telefonu a internetu. A právě Lenka pro deník Blesk popsala, jak celou tragédii vnímá.

V nenápadném rodinném domku v okrajové části Ostravy, kde Lenka žije, nepanuje zrovna dobrá nálada. A jak by také mohla. Většina obyvatel Česka má totiž jasno – pachatelem je Lenčin bratr Petr. Málokdo si přitom připouští, že všechno může být jinak.

„Lidé ho předem odsoudili. Spousta z nich, i místních, se na něj dívá jako na vraha. A přitom nikdo neví nic o tom, co se skutečně stalo. To přece není lidské. Vím, že by své ženě a dcerce nikdy neublížil,“ řekla včera Blesku Lenka K..

Sama se se záhadnou smrtí své švagrové a neteře nevyrovnala. Velmi těžko jí bylo, když musela jejich těla identifikovat v Ostravě po převozu z Egypta. „Naše maminka se z toho všeho zhroutila,“ říká.

Její manžel, chlap s postavou těžkého atleta, dodává: „Za tu dobu jsme si prožili hotové peklo.“ A Lenka smutně přikyvuje...

pouták pouták | Blesk

klidek.pianko ( 5. září 2013 22:17 )

i Kacotka tě na diskuzi hravě přeprala

klidek.pianko ( 5. září 2013 22:15 )

lysáku, když máš pocit, že jsi napsal moudro, zůstaň si u toho

klidek.pianko ( 5. září 2013 22:14 )

přitvrdím víc jak ty, míje mě

kockamicka ( 5. září 2013 20:59 )

a co maji delat rodice MONIKY!!!!!VSAK ONI JSOU SNAT TAKY STOHO ZHROUTENI BYLI TO JEJI SNAD TAKE RODICE!!!!!

zelena.karkulka ( 5. září 2013 20:18 )

tak to je přesný

Zobrazit celou diskusi