Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Krkavčí matka (26): Hodila novorozence do šachty, neměla na potrat!

Krkavčí matku, která hodila svého chlapečka do šachty, již zadržela policie
Krkavčí matku, která hodila svého chlapečka do šachty, již zadržela policie  (Autor: reprofoto youtube.com)
Autor: shp - 
24. června 2013
11:17

Otěhotněla, ale dítě mít nikdy nechtěla. Chudá Španělka hodila svého čerstvě narozeného chlapečka do šachty, protože neměla na potrat. Dítě naštěstí přežilo a poté, co ho slyšeli plakat sousedé, se ho podařilo zachránit.

Chování matky bylo neuvěřitelně kruté. Dítě zabalila do plastového pytle a nechala mu jen malou díru na dýchání. Sousedé ve španělském Alicante si mysleli, že jde o mňoukání kočky, když zaslechli zoufalého chlapečka plakat. Zavolali proto policii, aby uvězněnému zvířeti pomohli.

Dítě bylo v šachtě až 40 hodin

Strážníky a hasiče však čekalo zděšení, když zjistili, že se v šachtě nenachází žádná kočka, ale novorozené miminko, které je v plastovém pytli ještě obmotané pupeční šňůrou. Hasičům se podařilo zdravého chlapečka, který mohl být v šachtě uvězněn až 40 hodin, dostat bezpečně ven.

Neměla na potrat

Policie okamžitě zatkla jeho matku. Ta se nechala slyšet, že dítě nechtěla, ale neměla na potrat. Alicante patří k chudším místům Španělska. Žije tu převážně dělnická třída. Horor z horké evropské země připomíná nedávný případ z Číny. Tam matka porodila dítě do záchodu a omylem spláchla. Ze stoupaček se ho ale podařilo vysekat a zachránit.

vera51 ( 24. června 2013 14:11 )

Alicante patří k chudším místům Španělska. Žije tu převážně dělnická trida.To se mi libi, delnicka trida ktera zivi vlastne vsechna nemakacenka a jsou chudy.Smutne.

petka1974 ( 24. června 2013 13:08 )

Pro matku nemám omluvu - mohla dítě porodit a vzdát se ho a dát ho k adopci. Ne se ho pokoušet zavraždit. Ještě že to chlapeček přežil, snad teď bude mít lepší osud...

saryk ( 24. června 2013 12:58 )

Tak kurniksopa, kdyz jsem chuda jak kostelni mys a dite nechci a nemam na potrat a ani na antikoncepci, tak kur.a nesu.am !!!!

hofihofi ( 24. června 2013 12:06 )

Zde je odpověď odpurcum babyboxu u nas.

hofihofi ( 24. června 2013 12:06 )

Ty bys také jenom vrazdila a předem. Pak jsi stejna. Tady kazdej vesel. A s temi koncentraky brzdi, tam tech deti moc nebylo, vezni byli oddeleni a když to bylo s esesakwm, tak popravili i toho nemce.

Zobrazit celou diskusi