Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Matka, která porodila dítě do záchodu: Chtěla jsem ho očistit od krve, tak jsem spláchla

Autor: psch - 
29. května 2013
15:24

Případ, který dokládá i děsivé video, otřásl celou Čínou a obletěl svět. „Bylo tam moc krve, tak jsem spláchla,“ řekla šílená matka na vysvětlenou. Její omluva ale zdravotní stav chlapečka nijak nezlepší.

Ze zdí se ozýval hlasitý pláč dítěte, proto sousedi zavolali pomoc. Přivolaní hasiči zjistili, že pláč vychází z odpadní trubky. Jakmile přesně zjistili, kde se miminko nachází, začali s odřezáváním roury. Miminko nakonec zachránili a nyní leží v inkubátoru v nemocnici.

Matku chlapečka už má policie a zjišťuje, jak k otřesnému činu došlo. „Moc mě mrzí, co jsem udělala,“ řekla matka na svoji obhajobu. Prý ji začal z ničeho nic bolet žaludek, tak šla na záchod.

Bylo tam moc krve, tak jsem spláchla

„Najednou tam bylo prý moc krve,“ popisuje výslech jeden z policistů. Matka údajně nemohla chlapečka pořádně chytit, sklouzl jí do odpadní trubky. Ještě se ho snažila vylovit holí, když se jí to nepodařilo, tak spláchla, aby uklidila krev.

Policisté nad případem kroutí hlavou. Nezodpovědná matka prý ale navzdory poprasku stále tvrdí, že neměla v úmyslu dítě spláchnout a že nikdy nechtěla, aby se něco takového stalo. Těžko ale uvěřit, že šlo jen o nešťastnou náhodu.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

pavucinka ( 29. května 2013 20:42 )

Doklad, že možné je opravdu všechno...

janina7777 ( 29. května 2013 19:14 )

dobytek

petulinka.myskulka ( 29. května 2013 16:41 )

Tak takovyhle chovani tech matek vazne nikdy nepochopim, kazdou normalni zenskou tohle chovani zvedlo ze zidle.Udelat ji to same a splachnout ji do hajzlu.Takoví zensky by deti vubec mit nemeli.Ty co by je chteli a udelali pro ne vse je mit nemuzou a takovyhle je maj raz dva

ppadys13 ( 29. května 2013 16:40 )

přesně tak,pověsit tu ***

Zobrazit celou diskusi