Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Hyena porodila chlapečka na záchodě: Z odpadní trubky ho museli vyřezat!

Matka v Číně porodila nechtěné dítě na záchodě, z odpadní trubky ho museli vyřezat hasiči
Matka v Číně porodila nechtěné dítě na záchodě, z odpadní trubky ho museli vyřezat hasiči  (Autor: Repro YouTube.com)
Autor: psch - 
28. května 2013
10:32

VIDEO: Hyenismus toho nejtvrdšího kalibru! Matka porodila v Číně nechtěné dítě na záchodě. Naštěstí plakalo tak usilovně, až si toho všimli sousedé. Z deset centimetrů široké odpadní trubky ho museli vyřezat hasiči.

Vzhledem k vysokému počtu obyvatel asi není tolik zarážející, kolik je v Číně matek, které o své dítě nestojí. Některé z nich až do porodu ani neví, že vůbec nějaké dítě čekají. Hned po porodu se svých nechtěných potomků nezodpovědné matky zbavují.

Naprosto otřesný případ ale nyní hýbe městem Ťin-chua v pobřežní provincii Zhejiang. V domě tam na záchodě porodila žena nechtěné dítě a spláchla ho do odpadu.

Měl na sobě ještě placentu

Chlapeček plakal tak usilovně, až si ho všimli sousedé, kteří přivolali pomoc. Hasiči nejdříve museli zjistit, kde přesně se dítě nachází, až pak mohli odpadní trubku, která měla v průměru deset centimetrů, odříznout.

Chlapečka ihned převezli do nedaleké nemocnice, kde začali s vyprošťováním. Trubku museli opatrně rozstříhat a miminko, které bylo ještě obalené placentou, opatrně vyndat. Srdíčko mu bilo pomaleji, byl poškrábaný, ale přežil.

Lidé se bouří

Na sociálních sítích jsou lidé případem naprosto otřeseni. „Ti rodiče mají špinavější srdce, než je ta odpadní roura,“ zaznělo v jednom z mnoha příspěvků. Po rodičích pátrá policie, jsou podezřelí z pokusu o vraždu.

Chlapeček vážící 2,3 kilogramu leží v nemocnici a je ve stabilizovaném stavu. Zatím se mu říká Dítě č. 59 – podle čísla inkubátoru, ve kterém je umístěn.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

zasejedna ( 28. května 2013 12:41 )

souhlas - politici mají strach o hlasy,tak se čeká až to vyšumí, a dál se budou vyplácet příspěvky a sociální dávky. Je to k nevíře

satanklaus ( 28. května 2013 12:01 )

Já bych tam nacpal celou čínskou vládu s politikou jednoho dítěte. Tohle tam ženy dělaji ze zoufalství, když nechtěně otěhotní, na potrat nemaji, napsat, že na potrat bylo pozdě, to by nesmělo být v Číně, tam ženu donutěj k potratu klidně i v sdmém měsíci, když nemá na poplatek za druhé dítě a oni zjistěj, že je těhotná. Pokud by jí na to nepřišli a ona si to druhé dítě nechala, musela by stejně zaplatit poplatek, co by rodinu moh zničit a nebylo by na obživu pro první dítě, kdyby nezaplatila, šla by do vězení. K odsouzení jsou tamní vládní usurpátoři a jejich zákony, ta žena už na posledním místě.

soorry ( 28. května 2013 11:46 )

asi ho nestihla zachytit a utekla strachy pryč. je to asi všude ve světě nějak se zbavit dítěte. muselo to být děsné pro ty zachránce.

frenk ( 28. května 2013 11:22 )

Tu matku bych tam nacpal taky. Chudák dítě.

jetuslunicko ( 28. května 2013 11:19 )

píši ke článku - brutalita v Duchcově - raději ani nespustili diskuzi - to video - něco totálně příšerného - a pořád si to nechá stát od těch darmožroutů líbit a pořád jim bude solit přídavky a na řádně platící občany , platící daně - z vysoka s .... r ....á ......t ......... toto je ukázka jejich mentality, hrubost a násilí, přeji, aby takto neskončili v jejich krutosti naši blízcí, zejména naše děti !!! ať mají cikorky někde v pralese svůj vlastní stát a tam hospodaří - jinak to bude pořád dokola. Ukazují nám s diskusí co se děje ve světě , ale co je doma za příšernosti okolo se chodí potichu, bože nedej , aby to nebyl rasismus ...........

Zobrazit celou diskusi