Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Školačka (18) měla poměr s nezletilou spolužačkou (14): Teď jí hrozí 15 let!

Pohledná školačka Kyitlyn může za svůj lesbický vztah s mladší spolužačkou jít na pěkných pár let do vězení
Pohledná školačka Kyitlyn může za svůj lesbický vztah s mladší spolužačkou jít na pěkných pár let do vězení  (Autor: Reuters)
Autor: simao, INT - 
27. května 2013
17:18

Vášnivý románek skončil vězením. Pohledná Američanka Kaitlyn Hunt (18) sedí za mřížemi poté, co se provalil její vztah s nezletilou spolužačkou (tehdy 14), jejíž rodiče tvrdí, že z ní "udělala lesbu". Známí však Kaitlyn obhajují, dívky se prý intimně sblížily bez jakéhokoli nátlaku. Jenže starší z nich nyní hrozí až 15 let za mřížemi.

Tenhle případ mladistvé lásky mezi dvěma dívkami rozpoutal ve Spojených státech pořádnou vlnu diskuzí. Školačka Kaitlyn Hunt (18) má na krku obvinění ze zneužívání spolužačky (dnes 15) v době, kdy mladší dívce bylo 14 let.

Kate byla tehdy v posledním ročníku, dělala roztleskávačku a spolu s mladší dívkou trénovaly v basketbalovém týmu. Ze spoluhráček se však staly něčím víc. Sblížily se, začaly spolu trávit více času, randit a po čase došlo i na intimní sbližování. Údajně i orální sex.

Obviněna ze zneužívání

Když se o tom dozvěděl jejich trenér, neváhal a informoval rodiče. A kolem Kaitlyn se rozpoutalo peklo. Zákony na americké Floridě totiž chrání mládež před sexem do jejich 16. narozenin.

Případ Kate směřuje k soudu a těší značné pozornosti médií. Dívce hrozí až 15 let vězení, což však její právní zástupkyně Julia Graves označuje za "hon na čarodějnice" - z Kaitlyn prý chtějí udělat odstrašující příklad.

Sama obviněná se obává, co bude dál. "Bojím se, že přijdu o svůj život, že nebudu moct jít do školy nebo být v blízkosti dětí, svých sester a zbytku rodiny," plakala Kate před televizními kamerami.

Moje lesbická dcera není kriminálnice, tvrdí matka

Zastání nachází u své rodiny, která se s její homosexualitou smířila. A také na sociálních sítích, kde vznikla skupina na facebooku s více jak 50 tisíci podporovatelů a on-line petice na charge.org, která má již 280 tisíc podpisů.

"Moje dcera není žádný predátor, ani kriminálnice," tvrdila CNN na obhajobu Kaitlyn její matka Kelley Hunt. "Obě studují na střední škole a po vzájemném souhlasu měly jeden společný sexuální zážitek," dodala s tím, že rodina údajné oběti celou aféru "rozmázla", protože považuje homosexualitu za hřích.

Jméno mladší dívky úřady vzhledem k jejímu věku nezveřejnily. Její rodiče však podle zástupce Charlese Sullivana odmítli nařčení z bigotnosti a brání se, že se jen snaží ochránit svou nedospělou dceru, které bylo 14, zatímco starší dívce čerstvě 18. A proto prý měla mít více rozumu...

kacota ( 28. května 2013 20:43 )

A to čo bolo za akciu ?? Takto vyhádzať esá.. To sa nerobí Lysohlávek dúfam zostal

farah ( 28. května 2013 10:32 )

zákon v USA ZAKAZUJE soudit civilisty za trestné činy provedené v zahraničí. Jeho vydání záleží jen a pouze na kvalitě zpracované žádosti z ČR

alex0800 ( 28. května 2013 10:13 )

Chudák holčina, snaží se najít svou orientaci a takhle s ní zametou.. Co chcete? Běžná praxe "demokratických" totalitních USA.. A bude mnohem, ale MNOHEM hůře!!! Nejen tam, ale i v EU ;-)

pavel.dvorak.58 ( 28. května 2013 10:02 )

Tak pokud měly vztah,tak se asi měly(mají)holky rády.Spíš rodiče jim nepřejí...

avina ( 28. května 2013 08:59 )

Zákony pro všechny-lesby,buzny...Tak vlastně volně vytváří zvrácenost.Jsem proti-ovládnout se,půst-když jsou vadné.

Zobrazit celou diskusi