Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Ind fackou zabil krásnou Danielu (†24): Dostal 6 let a musí zaplatit 600 tisíc

Autor: psch, jp - 
27. května 2013
09:53

Praštil svoji milenku tak, že upadla, praštila se o chodník a v nemocnici zemřela. Ještě měl tu drzost, že zpochybňoval práci lékařů. Kvůli němu vyhasl život mladé nadějné dívky, krásné studentky filozofie. Indický lékař Remus Raju Anthraper (34) vyfasoval za smrt Daniely (†24) šest let vězení.

Před dvaceti dny žádal indický lékař Remus Raju Anthraper (34) o zproštění viny. Hradecký soud se ale nenechal uchlácholit chabými výmysly a Indovi napařil šest let na tvrdo za ublížení na zdraví.

Lékař stihl ještě u soudu špitnout, že dívku miluje a že je pro něj celý případ traumatizující. To možná trochu uklidnilo rodiče, kteří přišli o milovanou dceru, nikoliv však soud. Zatímco totiž Anthraper tvrdí, že šlo o nešťastnou náhodu a on se jen bránil, soudce došel k závěru, že "obžalovaný vedl útok".

Oba jsme spadli na zem

"Snažil jsem se ji držet, ale ztratili jsme rovnováhu a oba jsme spadli na zem, ona se hlavou udeřila o zem," řekl muž. Když dívka začala usínat, zavolal známým a dívku odvezli do nemocnice.

Státní zástupce Milan Vacek je s verdiktem spokojený, Ind se ale proti němu odvolal. "Jedná se o věc, kdy byl hloupě a zbytečně zmařen život mladé dívky," řekl Vacek.

Kromě vězení musí ještě zaplatit dohromady 600 tisíc. Pojišťovna si nárokuje 80 tisíc, otec 240 a matka má dostat 280 tisíc korun.

Ind se to zpočátku snažil uhrát na zanedbanou péči lékařů, kteří jí po převozu do nemocnice nevěnovali dostatečnou péči, a ona kvůli tomu zemřela.

Rozbila si hlavu o chodník

Krásnou milenku Danielu (†24) Ind zabil „jednou jedinou fackou“. Po hádce v hradeckém klubu, kdy prý bisexuální studentka filozofie ztropila žárlivou scénu, byli oba ochrankou vyvedeni ven, Ind se napřáhl, dívce dal facku a ona si rozbila hlavu o chodník. V nemocnici pak zemřela.

Remus tvrdí, že dívce pouze vrátil facku. „Lže. Rozzuřeně na ni vylítl, dal jí ránu pěstí, a když upadla, dál ji bil a kopal,“ řekl však už dřív jeden z mnoha svědků incidentu, podle kterých se žena silně udeřila hlavou o chodník.

manolla1 ( 27. května 2013 18:13 )

6 let za smrt mladé ženy, plus 600 tisíc odškodného = výsměch všem pozůstalým! Naše slavná rádoby "JUSTICE" - by se měla především nad sebou sama, hodně zamyslet! Změnit zákony = nejvyšší čas! Po čem H...o, tam tvrdé tresty, a naopak!

dadaveve ( 27. května 2013 17:19 )

aby jsme těm chudinkám diskriminov. neubližovali, oni by to totiž neuměli ani přečíst co tu píšeme, takže Blesku otevři diskuzi Oni můžou nadávat, ale jakmile něco řekneme mi (normální lidi ) tak jsme rasisti. To co předvedli v tom Duchcově nemá obdoby! Už by se měl někdo zamyslet a to že je pustili je vrchol!!! Kde je teda spravedlnost?!!! Takže se necháme mlátit a okrádat ať se mají ty degeši ještě líp. Jakoby nestačilo, že je živíme.

dadaveve ( 27. května 2013 17:15 )

škoda slov pro Hofíka, má příbuzenstvo u těch darmožroutů, takže je bude hájit donekonečna a ty budeš muset ty jeho slinty luštit jelikož se neumí ani vyjadřovat. Živíme ho taky jako jak píšeš ty 99% těchto nepřizpůsobivých občanů. Ať si táhnou kočovat!

alohahai ( 27. května 2013 16:02 )

vysvětlí mi někdo, jak je možný, že vrah chodí mezi normálníma lidma a nesedí v base, není moc příjemný pocit potkávat člověka o kterém víte, že je schopen zabít

mortis69 ( 27. května 2013 14:56 )

Tak co hafíčku.Došly Ti argumenty?Jen se do mě pusť a urážej-já jsem připravenej

Zobrazit celou diskusi