Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Daniela nepřežila útok přítele: Její orgány ale zachránily 6 lidí!

Autor: Jitka Pecharová - 
13. března 2013
18:35

Nepřežila útok přítele, zachránila ale život šesti lidem! Několik orgánů dostali pacienti k transplantaci od Daniely P. (†24), která si rozbila hlavu pádem na chodník po útoku svého milence, v Česku žijícího indického lékaře Remuse R. A. (34). Blesku to svěřili pozůstalí u soudu, kde Ind čelí nařčení ze zavinění smrti ženy.

Matka zabité Daniely, která je původem z Vietnamu a dceru zplodila s Jugoslávcem, sledovala proces s těžkým srdcem a zlobou. Ind jí sice vyjádřil lítost nad tragédií, ale odmítl vinu. Jen se prý bránil. Událost vykreslil jako nešťastnou náhodu, při které zemřela žena, holdující alkoholu, cigaretám a kouření marihuany, což rodina Daniely odmítla.

„Ten vrah se nestydí ještě špinit pověst mojí dcery,“ zlobila se matka exotické krásky. „Lékaři použili její orgány, takže byla zdravá, tak proč o ní takhle mluví,“ plakala žena.

Daniela P. zemřela po roztržce s milencem na zábavě s ním a známými v music clubu v Hradci Králové. Podle Inda bezdůvodně ztropila žárlivou scénu kvůli jeho kamarádce.

Video  Rozhovor s matkou mrtvé Daniely  - Video Blesk - Jitka Pecharová
Video se připravuje ...

„Daniela cítila, že po mě jede a i když jsem jí říkal, že jinou nehledám, začala do mě bušit,“ vypověděl Remus R.A. Pár nakonec vyvedla ochranka podniku ven, kde opilý Ind ženě vrátil facku ránou, po které spadla a udeřila se hlavou o chodník. Začala krvácet do mozku, což nemohla tušit. Vstala a šla pryč. Milenec ji po chvíli dohnal a již beze svědků se opět bili v parku, kde Daniela znovu upadla a začala ztrácet vědomí. Ind zavolal kamarádům, a odvezli ji do nemocnice, kde druhý zemřela.

Soud v dubnu vyslechne svědky a znalce, a zřejmě vynese rozsudek. Indovi hrozí za ublížení na zdraví s následkem smrti až 10 let vězení.

samozivitelkaceska ( 15. března 2013 10:57 )

ty jo tak to je mazec to se mohlo stát před lety i mě,protože pan doktor měl o mě zájem,ale naštěstí jsem se nenechala obalamutit a od té doby jsem ho neviděla a právě na fotce to vypadá jako on,ale nebyla jsem si jistá,ale teď už ano

poruciktronik ( 15. března 2013 08:24 )

Byla z HK.

samozivitelkaceska ( 14. března 2013 20:59 )

S tím také souhlasím

samozivitelkaceska ( 14. března 2013 20:59 )

Dobrý den prosím vás nevíte zda doktor Remus nebydlel v Hradci Králové nebo ta Daniela nebyla odněkud okolo Hradce děkuji za info

alohahai ( 14. března 2013 18:46 )

je smutný, co tu vlastně pitváte, umřela mladá, krásná, chytrá holka a ten kdo ji zabil, musí nést následky, to je přece bez debat, kolikrát na silnici, v práci, v hospodě nás lidi rozčílí a proto je zabijeme ??? jí život vzal a jestli ji tak miloval jak říká, tak jeho život už taky nemá smysl, tak nechápu proč se tak brání a hází na ní špínu a prostě nepřizná co udělal a nepostaví se k tomu jako chlap /nehoda není náhoda a je to sráč/

Zobrazit celou diskusi