Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Ind zabil fackou Danielu (†24): Necítím se vinný, to doktoři ji nezachránili!

Autor: Jitka Pecharová - 
7. května 2013
17:02

Zproštění viny za smrt milenky Daniely (†24) žádal u hradeckého soudu indický lékař Remus R.A. (34). Zmlácení ženy, která po jeho útoku upadla a rozbila si hlavu o chodník, označil za nehodu. Víc než svojí vinou se zabýval pochybováním o práci českých lékařů při záchraně Daniely, která zemřela v nemocnici druhý den po napadení. Její orgány pak zachránily šest pacientů.

Bisexuální žena a studentka filozofie se zájmem o thajský box zemřela při bitce po roztržce s indickým milencem na hradecké diskotéce. Ztropila tam žárlivou scénu kvůli jeho kamarádce a muže začala tlouct. Ochranka opilý pár vyvedla před podnik, kde se napadali.

Prý jí dal jen jednu facku

Remus R.A. tvrdil, že Daniele jen vrátil facku. „Lže. Rozzuřeně na ni vylítl, dal jí ránu pěstí, a když upadla, dál ji bil a kopal,“ řekl však jeden z mnoha svědků incidentu, podle kterých se žena silně udeřila hlavou o chodník. Vstala však a odešla. Ind ji po chvíli následoval a dohnal o kus dál u parku. Tam se prý bránil jejímu dalšímu útoku, při kterém ho strhla na sebe. Po pádu ztratila vědomí, a proto ji s kamarády odvezl do nemocnice.

O pádu lékařům neřekl

Ve špitále však Ind o pádu ženy lékařům neřekl, ale nechával v domnění, že jde o otravu alkoholem. „Řekl, že se objímali, jí se podlomila kolena, a spadli tak, že se mu rozbily hodinky,“ vzpomínal nemocniční lékař na výpověď Remuse R.A. Ind mu poté dal najevo svoji pochybnost, zda nemocnice pro záchranu Danieli udělala opravdu maximum. S  nejistotou se u soudu dožadoval i odpovědi, zda za smrtí ženy nemohla být skrytá vada jako třeba cévní výduť v mozku či choroba, což ale lékaři vyloučili. Pak se pustil i do policistů, kteří ho vyslýchali. Označil je za xenofoby a rasisty.

Ind: Jsem nevinný!

Bez pochybnosti a nejistoty Ind hovořil u soudu jedině o své nevině. „Je mi líto, co se stalo, ale já za tu tragédii nejsem zodpovědný,“ řekl rozhodně a žádal zproštění. Žalobce navrhl vězení za ublížení na zdraví. Rozsudek padne na konci května.

 

lobotom ( 5. září 2014 00:43 )

Její orgány pak zachránily šest pacientů. Aspoň k něčemu ta xenofilní kráva byla dobrá. Teď ještě nechat upadnout toho kripla a poslat ho zpátky kam patří, ať si ho tam taky rozeberou na orgány. Co to sem ksakru vůbec leze?

patrik84 ( 10. října 2013 20:36 )

tvoje máme je lůza, stejně jako ty ;)...

sarula1990 ( 8. května 2013 16:20 )

prosím vás opravte si komentáře k fotkám, takové překlepy a hrubky jsem v životě neviděla! By mě zajímalo, kde berete ty redaktory (asi na ulici nebo co), text článku jsem se už raději neodhodlala přečíst ... autorka článku snad někam spěchala nebo co?

buban ( 8. května 2013 13:41 )

A pokud ses, da.ca.ne neovladl a holku zmlatil, tak ses o ni, jako lekar, mel postarat sam-a nemusels vinit ceske lekare ze spatne pece.

majojo ( 8. května 2013 13:07 )

Přesně tak - nezáleží na tom, jestli je Ind nbo Kandrtálec, důležité je, že si tohle dovolí lékař vůbec vysovit a předtím udělat. Ten by se uplatnil v Auschwitz, tam by ho brali všema deseti. Jenže se holt blbě narodil.

Zobrazit celou diskusi