Neděle 5. května 2024
Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav
Oblačno 21°C

Ze zákulisí VV: Simona utěšitelka konejšila Johna a líbala Bártu!

Autor: map - 
18. února 2013
05:00

V sytě růžových šatech, pod nimiž se dobře rýsovaly její vnady, které několikrát ukázala celému národu. Tak dorazila na sjezd Věcí veřejných do pražského Top hotelu herečka Simona Chytrová (50). Ač je stranickou expertkou na zahraniční politiku, tady působila spíš jako utěšitelka.

Vít Bárta (39) Véčka přirovnal k nezničitelnému Terminátorovi a vyhlásil boj ze levnější potraviny. Spolustraníci mu uvěřili, a tak mohl oficiálně převzal vůdcovské otěže od loutkového šéfa Radka Johna (58).

Poté ještě ve funkci první dámy strany nahradil svou ženu Kateřinu Klasnovou (35) blondýnkou, která jakoby jí z oka vypadla – Petrou Quittovou (40). Při gratulacích si ale evidentně nejvíc užíval líbačku právě s Chytrovou.

Zatímco Bárta zářil, »nahrazený« John, který se bil v prsa, že zabránil „největším zhovadilostem“, šťastně nevypadal. A to přesto, že ho spolustraníci »pofoukali« funkcí čestného předsedy. Na baru se ho tak musela ujmout právě Simona utěšitelka.

 

ahmik ( 18. února 2013 15:20 )

Milý NAUTILE,pokud nejsi sám z TOP 09 nebo ODS potom jsi sám psychopat když napadáš ty,kteří alespoň mají snahu pokazovat na různé lumpárny a nechtějí,aby si je veřejnost nechala líbit.Já jsem je nevolil (VV),ale příště budu.Buď také opatrný s názvy pro lidi s jiným názorem,které nazýváš LŮZOU,nebo TRUBCI

hulimihoukolen ( 18. února 2013 15:18 )

Ulidni se, praskne Ti zilka a budes za sebou tahat nohu.

valenta008 ( 18. února 2013 14:34 )

Pokud nerozumíš nadsázce,tak se vrať do pomocné školy a neurážej.VV jako jediné v minulosti alespoň poukazovaly na tunely jako Promopro,Pandury,Kasa atd.a proto je ODS,Top 09 a s přispěním zkorumpovaných politiků z ČSSD ZLIKVIDOVALI.

hulimihoukolen ( 18. února 2013 13:46 )

Ano, a pro ty, co nemaji na to se stat cleny techto stran, tu mame internetove diskuse.

kluk.z.moravy ( 18. února 2013 13:44 )

nezajímá mě její politický názor ... ale jinak je to žena krásná

Zobrazit celou diskusi