Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Špióni ze Sněmovny Bárta a Klasnová: Legrace z Kalouska, úšklebek nad Peake

Autor: ljš - 
19. března 2013
17:19

Vít Bárta a jeho manželka Kateřina Klasnová (VV) si našli nový koníček. Čas si ve Sněmovně krátí pořizováním momentek z jednání parlamentu a jejich následným komentováním na facebooku. Jejich posledními oběťmi se stali Miroslav Kalousek a Karolína Peake. Vít Bárta v sobě prostě někdejšího šéfa detektivů, špionů a bodyguardů nezapře.

V dnešním světě digitálních technologií je o zábavu postaráno i ve Sněmovně. Zatímco Karel Schwarzenberg zahání nudu spánkem, Vít Bárta a Kateřina Klasnová se baví jako většina mladých - na facebooku.

Zatímco Kateřina se na svém facebooku pustila do své bývalé kamarádky Karolíny Peake, když k její fotce napsala komentář: "Tomu říkám historický paradox :-). A také neuvěřitelně splachovací nátura :-)", Vít Bárta zacílil ještě výš, na ministra financí Miroslava Kalouska.

"Pro zařazení mimořádného bodu sKaret hlasovala celá opozice plus 9 nezařazených poslanců. O jak důležité téma se jedná, svědčí i momentka, kde ministr financí narychlo brífuje ministryni Müllerovou. Přesně jak řekla moje žena, Skarta má potenciál stát se Izipem a Opencard," napsal Bárta k jedné z fotek, kterou publikoval na své stránce na facebooku. Jen aby se brzy někdo nepustil do nich...


tarka ( 4. dubna 2013 16:26 )

"Vít Bárta a Kateřina Klasnová se baví jako většina mladých..." No, tak naolejovanému Terminátorovi bude 40, Klasnové 36. To už by mohli mít oba trochu rozum a nepředvádět se jako puberťáci, vzhledem k tomu, že jsou oba poslanci parlamentu České republiky...I když Bárta za to asi nemůže, ten by se měl léčit u odborníka přes hlavu...

majojo ( 19. března 2013 20:15 )

Opět musím citovat: Ku.rva kurve riť neurve a keď urve, zas len kurve. To platí i pro oby ty vypečené manžílky- přece se nedali dohromady z lásky?

xxxx678 ( 19. března 2013 20:13 )

Tak tohle se moc nepovedlo

helmuth ( 19. března 2013 18:51 )

Ty jsi chyběl na ZŠ v hodinách biologie?

jirka2 ( 19. března 2013 18:08 )

VeVerky se zlikvidovaly samy.

Zobrazit celou diskusi