Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nová výmluva miliardářské dcerky Rezešové: Pila jsem až po nehodě!

Autor: oj - 
22. ledna 2013
19:19

Vyšetřování dopravní nehody, při které miliardářská dcera Eva Rezešová údajně způsobila smrt 4 lidí, je u konce. Nezodpovězená zůstává jen jedna otázka. Řídila opilá? Rezešová přišla s výmluvou, že se napila až po nehodě.

V polovině února by měl státní zástupce proti Rezešové vznést obžalobu. „Odborník vyšetřuje, kdy obviněná požila alkohol. Eva Varholíková-Rezešová se brání tím, že to bylo po nehodě a ne před ní,“ řekl Novému Času mluvčí budapešťské generální prokuratury Gábor Kálali.

Taková obhajoba je v případě řidičů podezřelých z řízení vozidla pod vlivem alkoholu velmi častá. Vyšetřovatelé totiž nedokážou přesně zjistit, kdy obviněný skutečně pil.

Jízda smrti se odehrála loni v srpnu. Rezešová narazila na maďarské dálnici se svým luxusním autem do Faitu Punto, v kterém zaživa uhořeli tři lidi. Přestože se čtvrté ženě podařilo z ohnivého pekla utéct, v nemocnici těžkým zraněním a popáleninám podlehla.

Aby toho nebylo málo, v autě milionářské dědičky se našla nedopitá láhev vodky. Podle dosavadního vyšetřování byla Rezešová pod vlivem alkoholu a hrozí jí až deset let vězení.



moiaza ( 23. ledna 2013 10:48 )

Velmi by mě zajímalo, jak oslovuješ svou matku. Pokud Tě ovšem nevyhráli rodiče na stírací losy.

moiaza ( 23. ledna 2013 10:46 )

Tož teď nevím, koho tímto titulem oslovuješ? A jejda, vidím, že podobnými tituly se to v Tvé diskuzi jen hemží. Zřejmě ses vzhlédl ve fontinovi.

moiaza ( 23. ledna 2013 10:44 )

Tento příběh mi něco velice připomíná. Jakoby se stál u nás. Nebo podobnost čistě náhodná?

rudyptak48 ( 23. ledna 2013 10:39 )

Zabíjela osoba blízká... nemohu ji prozradit, zvlášť proto, že jsem se od lítosti spila do němoty.

ivoadler ( 23. ledna 2013 09:48 )

Doufám, že se projeví slovensko-maďarská rivalita a Evu zavřou, až zčerná. Jedno poučení ale z toho plyne: vždy s sebou vozte nedopitou láhev kořalky. Pokud vás z auta nevytáhnou v bezvědomí, můžete říct, že jste si lokli až po nehodě.

Zobrazit celou diskusi