Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Zvrat v případu nehody milionářské dcerky: Nižší trest?!

Dostane dcera milionáře nižší trest?
Dostane dcera milionáře nižší trest?  (Autor: Čas.sk)
Autor: ČTK, šim - 
24. ledna 2013
17:10

V kauze nehody slovenské zbohatlické dcery Evy Varholíkové-Rezešové došlo k nečekanému obratu. Žena, která při nehodě zabila 4 lidi, zřejmě nebyla pod vlivem drog a soud jí možná vyměří nižší trest.

Analýza vzorků krve Varholíkové-Rezešové podle maďarského zpravodajského portálu Blikk vyvrátila tvrzení o tom, že při srážce byla slovenská řidička pod vlivem drog. Dceru bývalého slovenského ministra dopravy, který zemřel v roce 2002, prý rozlítila pomalá jízda vozu, jenž Varholíkové-Rezešové bránil v předjetí kolony kamionů. Řidička tlačila pomalejší vůz deset kilometrů před sebou a dostala nakonec jeho řidiče do problémové situace, která skončila nehodou.

První test krevních vzorků údajně prokázal, že v krvi Varholíkové-Rezešové jsou stopy drog. Sama řidička tvrdila, že jde o léky, které užívá. Léky policisté sice v autě nenašli, ale pozdější dobrozdání lékařů potvrdilo, že léky bere. Druhá analýza krve byla navíc negativní.

Podle maďarského portálu hrozilo Varholíkové-Rezešové za způsobenou smrt čtyř lidí pět až deset let vězení v případě, že by řízení pod vlivem drog bylo prokázáno. Nyní je ale možné, že trest bude menší, pravděpodobně v rozsahu mezi dvěma a osmi lety.

djaba ( 24. ledna 2013 21:03 )

No čo čo ,takisto tam búde amněstía .Možno dostane aj odškodnenie.

delavar ( 24. ledna 2013 20:57 )

delavar ( 24. ledna 2013 20:57 )

majojo ( 24. ledna 2013 20:50 )

Amwerický je lepší: Soudce Lynch.

renataren ( 24. ledna 2013 20:45 )

Zvrat v případu... Soudce už dostal úplatek, takže abyste rozuměli: nikdy nefetovala, nepila, neřídila ! Auto se zdemolovalo samo, pasažéři spáchali sebevraždu !!!!

Zobrazit celou diskusi