Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Magnátova dcera: Z vazby ji možná přemístí do luxusního domácího vězení

Autor: Ladislav Leimer - 
16. října 2012
11:55

Taková nehoráznost! Pokud vlivná rodina zhýralé Evy Varholíkové-Rezešové (35) sežene byt v Maďarsku, bude možná magnátova dcera pobývat namísto vazby v domácím vězení. Za zabití čtyř lidí při autonehodě pod vlivem alkoholu jí hrozí až 15 let za mřížemi.

Je tedy možné, že magnátova dcera se už zanedlouho nebude dívat na západ slunce zpoza mříží, ale z okna luxusního apartmánu, který usilovně shánějí členové její zbohatlické rodiny. Varholíková-Rezešová se totiž v base chová slušně a je tedy možné, že soud rozhodne o jejím přesunu z vazby do domácího vězení.

Vliv zbohatlické rodiny

Podle maďarského deníku Blikk si vlivná rodinu už vydobyla mlčenlivost policie i vězeňského personálu. Snaží se také o to, aby věznice Evě povolila přesun z vazby do střeženého, avšak luxusního domácího vězení. Rezešovci o to již zažádali.

Musí mít trvalý pobyt v Maďarsku

Aby o tom věznice vůbec začala uvažovat, musí mít Eva zaopatřenou maďarskou adresu trvalého bydliště. Potom se Rezešovým možná podaří přesvědčit věznici, aby Evu do vynesení rozsudku přemístili do některého z honosných bytů v některé z luxusních čtvrtí v Budapešti.

Luxusní prosklený apartmán

Vlivná rodina si už stihla v maďarské metropoli obhlédnout již několik nemovitostí, šlo o výlučně prestižní byty. Nároky Rezešových nejsou malé. Byt by měl mít alespoň tři pokoje a dvě koupelny. Podle maďarského zdroje Blikku se rodině nejvíce líbily prosklené apartmány s panoramatickým výhledem na Dunaj. Pronájem v této lokalitě stojí 215 tisíc korun měsíčně.

 

 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

kirsti ( 16. října 2012 22:12 )

Kdo má prachy ,má holt všechno......mrtví jsou čtyři lidi a Ona dostane domácí vězení....to by se jeden poblil,zavřela bych jí až zčerná a jako bonus celu kde je víc odsouzených,atˇ si holka užije....přece se nám obyčejnejm lidem nebudou ty prachatý smát do obličeje....jinak Jdu blejt velebnosti...to je fakt hrůza co se děje,ani bych se nedivila,kdyby byl ten konec světa,vždytˇ to už není možný,co se děje...

illis ( 16. října 2012 21:25 )

Tato žena žila dosud v luxusu a nyní je ve vazbě. Zavinila svojí bezohlednou jízdou a nezodpovědným chováním smrt 4 nevinných lidí. Jak je vidět, tak o luxus jde i nyní, když se bohatá milionářská rodina snaží, aby byla "jen" v domácím luxusním vězení. To je ale sprosté, ať je tam, kde je nyní a hlavně ať pyká za svůj čin, vzala 4 lidem život, pozůstalé rodině způsobila obrovský žal . Luxusu si užívala nezřízeně do nešťastné autonehody, to už by stačilo, někteří lidé na Slovensku žijí na hranici bídy a zhýralá Rezešová má užívat pohodlíčka s výhledem na Dunaj . Mimochodem ten výhled z vrchu na Dunaj, na Parlament, Margaretin ostrov, samotná Rybářská bašta, to vše je nádherné . Ale jen pro slušné lidi!!

enter ( 16. října 2012 20:48 )

Rezešovci se postarali i o to, aby novináři o jejich tunelování neměli zájem psát 12 let!!! Je to moje osobní zkušenost a mně to zničilo život. Doufám, že teď to konečne už praskne a aspoň Blesk o tom psát bude. První článek mluví o tom, co všechno Rezešovci vlastnili. A ten druhý človek mluví o mojich zkušenostech s vyšetřováním a o tom, koho na Slovensku tunelování VSŽ a následné ututlání nezajímalo. Včetně pána Fica, pána Kaliňáka, prezidenty (I Schuster, i Gašparovič), oubudsman, poslanci, politické strany...polície a prokuratúra z vyšetrování udělala frašku. Přečtetě si oba články, prosím. http://popelka.blog.pravda.sk/2012/07/30/rezesovci-tunelovat-se-vyplaci/ http://popelka.blog.prav da.sk/2012/01/21/prokuratura-policia-politici-palko-fico-poslanci/

libuna119 ( 16. října 2012 20:39 )

Čemu se divíte,koho chcete obviňovat!!!Podívejte se co se děje u nás doma!!!Janoušek,Darinka a další a další.Velebnosti,du blejt.Udělejme si pořádek doma,donut'me naše soudce soudit spravedlivě,pak můžeme kritizovat.

lamis ( 16. října 2012 19:16 )

nam,by tu zeleznou panu,nasadili,raz dva ,ale ,ta prachata ste-tka ,dostane luksusni byt ,a ,muze se dal kur-vit

Zobrazit celou diskusi