Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

600 truchlících pohřbilo oběti bouračky magnátovy dcery! Příbuzní: Shnij v base!

Autor: Ladislav Leimer, Nový Čas - 
28. září 2012
14:20

Rodiny obětí nehody, kterou způsobila opilá magnátova dcera, prožívají ty nejhorší chvíle! Dnes totiž pohřbili své příbuzné, z nichž většina uhořela v autě po havárii. Magnátova dcera Eva Varholíková-Rezešová (35) do nich vrazila na maďarské dálnici 21. srpna pod vlivem alkoholu. Příbuzní obětí jí nepřejí nic hezkého.

Všechny čtyři oběti nehody pochovaly dnes v maďarské vesnici Karácsond. Pohřeb se uskutečnil jen v kruhu rodinném, pozůstalí si totiž nepřáli ještě větší medializaci už tak známého případu. I tak ale na hřbitov dorazily stovky lidí. Místo strážili jak desítky strážníků, tak soukromá bezpečnostní agentura.

Nehoda se stala cestou na sběr vína

Smuteční obřad začal pár minut po 11. hodině. Po 45 minutách se průvod se čtyřmi rakvemi vydal ze síně ke hrobům. Tam obřad pokračoval. Celá ceremonie pak skončila pár minut po 12 hodině. Je období slavnostního sběru vína, což je pro rodiny velký radost a událost, při které se střetávají celé rodiny. Stávají se ale i neštěstí. Někde uklouzne při manipulaci s osudem. A teď zahynuli najednou čtyři lidé,“ řekl ve smuteční řeči farář. Nehoda se stala právě cestou na sběr vína.

600 truchlících

Příbuzní obětí magnátovu dceru nenávidí. „Přejeme jí, aby v base trčela co nejdéle. Vždyť nám sebrala naše milované,“ řekl zeť manželů Medveczkých, kteří při nehodě uhořeli. Během pohřbu se zpívaly náboženské žalmy. Rozlučky se zúčastnilo přibližně 600 lidí, o čemž svědčilo i množství smutečních věnců a kytic, které k hrobům muselo vozit auto. Pár žen psychické trauma při pohřbu nevydrželo, zkolabovalo a muselo pohřeb opustit.

chrodyha ( 28. září 2012 20:23 )

chrodyha: alexandrakovva - chrodyha: Ahoj, letos koluje mezi lidma nova forma privydelku, idealni na podzim, kdyz je vecer hodinka dve casu... Sama si takto privydelavam uz od srpna a vazne me to nadchlo. Miliony z toho sice nejsou, ale dokud to jde, tak se mi hodi kazda snadno vydelana korunka, více se dozvite v Perlovce, slapu tam chodnik kazdý vecer. (28. 09. 2012 20:22

chrodyha ( 28. září 2012 20:22 )

alexandrakovva - chrodyha: Ahoj, letos koluje mezi lidma nova forma privydelku, idealni na podzim, kdyz je vecer hodinka dve casu... Sama si takto privydelavam uz od srpna a vazne me to nadchlo. Miliony z toho sice nejsou, ale dokud to jde, tak se mi hodi kazda snadno vydelana korunka, více se dozvite v Perlovce, slapu tam chodnik kazdý vecer.

alexandrakovva ( 28. září 2012 18:25 )

Ahoj, letos koluje mezi lidma nova forma privydelku, idealni na podzim, kdyz je vecer hodinka dve casu... Sama si takto privydelavam uz od srpna a vazne me to nadchlo. Miliony z toho sice nejsou, ale dokud to jde, tak se mi hodi kazda snadno vydelana korunka Vice na www.CervenaCerna.cz

sabika ( 28. září 2012 17:59 )

je to velké neštěstí pro pozůstalé, ale "naštěstí" se to stalo v Maďarsku a tam se trestu nevyhne, doufáááám!!!! ..... tady by byla silná moc v penězích

rendyx111 ( 28. září 2012 17:40 )

shnila nebo zhnila,nebo zdechla??Třetí možnost je gramaticky zsprávně....

Zobrazit celou diskusi