Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Magnátova dcera odmítá spolupracovat: Vrátí se tam, kde zabila 4 lidi

Autor: simao, Čas.sk - 
2. října 2012
11:50

Dcera slovenského magnáta, Eva Varholíková-Rezešová, se pravděpodobně již brzy vrátí na místo činu - dálnici, kde díky své zběsilé jízdě připravila o život čtveřici lidí. Zatím však dále sedí v maďarském vězení.

Dědička slovenského milionáře Alexandra Rezeše se chystá na výlet. Momentálně sice sedí za mřížemi vazební věznice v Budapešti, ale v dohledné době se vydá na čerstvý vzduch. I když trochu znečištěný od automobilových splodin.

Měla by se totiž vrátit na osudné místo, kde se ve vysoké rychlosti střetla ve svém "bavoráku" s osobním autem.

Na dálnici M3 z Bratislavy do Budapešti se totiž na 34. kilometru bude odehrávat rekonstrukce nehody, která stála posádku druhého vozu život. A Rezešová se jí bude msuet účastnit navzdory tomu, že zatím odmítá spolupracovat.

Zpátky na místě činu? Čeká se jen na posudky

Kdy to přesně bude, zatím není podle slovenského listu Nový čas zcela jasné. Jisté však je ale prý to, že si Rezešová k rekonstrukci bude muset trochu přivstat - na cestu, doprovázená ozbrojenou eskortou, vyrazí kolem čtvrté hodiny ranní. Tak, aby na místo přijela v odpovídající čas tragické nehody.

Jediné, na co se čeká, jsou zatím kompletní znalecké posudky nehody, aby bylo oficialitám učiněno za dost. Vyšetřování celé nehody je však zatím poměrně komplikované. Ačkoliv situace vypadá "jasně jako facka", přihlásil se pouze jediný svědek, řidič kamionu, podle kterého Rezešová ve svém voze malý Fiat se čtveřicí lidí "naháněla" a mstila se mu. To právník Rezešové zásadně odmítá. 

V Maďarsku se již mezitím rozloučili s oběťmi nehody. I tady nastaly jisté průtahy. Vzhledem ke stavu vozidla, ze kterého kvůli Rezešové zůstala jen troska na odpis, je patrné, že i těla lidí v něm musela být v děsivém stavu. Identifikace obětí se tak protáhla a bolestný obřad, kterého se účastnilo na šest stovek lidí, se uskutečnil během uplynulého víkendu.

slimstar ( 3. listopadu 2012 19:36 )

Všechno zlo mazi lidma dělá sku.....rvenej KAPITALIZMUS !!! Táto naivná "kapitalistická" pipka se....re na vás všechny, proč ji nedáte do zubú pěstí, diť je usezená zazobaná rozmarná jako pra....se nenažraná, zabila jen tak z rozmaru 4 lidi. Madaři by ji mněli zaživa stáhnout z kúže a poviesit ve železné kleci na námněstí v Budapešti, aby jí mohl každej plivnout do skurve....nýho zabijáckýho ksichtu !

enter ( 3. října 2012 23:33 )

Tady mate informace o Rezešovcích a jak se ututlalo tunelování VSŽ Košice. Ututlala to slovenská polície, prokuratúra, nezajímalo to politiky, ani novináře. Upozorňuji na to 12 let!!!! http://popelka.blog.pravda.sk/2012/01/21/prokuratura-policia-politici-palko-fico-poslanci/ http://popelka.blog.pravda.sk/2012/07/30/rezesovci-tunelovat-se-vyplaci/

manolla1 ( 2. října 2012 14:32 )

Možná, že ji osvobodí, možná nepůjde sedět. Rodina nezodpovědné ženy zaplatí pozůstalým nemalý peníz, přesto se nikdy nepřenesou přes tu skutečnost-realitu, že zabila, že je vrah! To je trest doživotní!

manolla1 ( 2. října 2012 14:23 )

!!!

pablb-hubert ( 2. října 2012 14:23 )

Omlufte prosým výplodi mýho duševně nemocního bratra fešáka. Došli mu kéky a má zase záchvad.

Zobrazit celou diskusi