Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Miliardářská dcerka bude platit: Pozůstalí chtějí 9 milionů!

Autor: Čas.sk, oj - 
25. října 2012
11:51

Rodina obětí, které před dvěma měsíci zemřeli při nehodě způsobenou Evou Rezešovou, teprve nedávno pohřbila své blízké. Přestože je stále svírá bolest nad ztrátou, rozhodli se zhýralé miliardářské dcerce pořádně zatopit. Jako odškodnění za zmaření čtyř lidských životů požadují 9 milionů korun.

Do případu se podle maďarského deníku Blikk vložila i matka Rezešové. Pověřila rodinného právníka, aby kontaktoval pozůstalé s nabídkou mimosoudního vyrovnání. To však příbuzní zesnulých smetli ze stolu a rozhodli se vše vyřešit u soudu.

"Snažili jsme se spojit s rodinami přes starostu obce. Nenavrhovali jsme soudní odškodnění, ale náhradu škody. To znamená, že bez ohledu na výsledek soudu, jsme chtěli pozůstalé podpořit," uvedl právník Rezešové Gábor Tóth.

S právníkem Rezešové už rodina komunikovat nebude

Starosta obce, odkud pocházely oba manželské páry, které před dvěma měsíci při nehodě uhořely, řekl, že rodina si najala vlastního právníka, který podnikne nezbytné kroky a s Thótem už dále komunikovat nemíní.

"Výše odškodnění závisí na věku obětí, na počtu na nich závislých osob, na jejich finanční situaci a na charakteru trestného činu. Podle mého názoru by mohlo jít o několik desítek milionů forintů (10 milionů forintů je 900 tisíc korun)," řekl Novému Času Péter Kamarás. Podle informací maďarského deníku Blikk rodina požaduje 100 milionů forintů.

hufnagll ( 26. října 2012 06:36 )

Jenom 9 miliounů,já bych tý čubce napařil 50 milionů odškodnění

pgga ( 26. října 2012 00:46 )

A Ty bydlis kde?

nojasne ( 26. října 2012 00:41 )

V žádné base hnít nebude a pude domu ? To ste tu psali hned jako se to stalo a ejhle, už dva měsíce hnije v maďarský base a doma nejni. O výkon trestu na Slovensko zažádat může, ale nejni na to právní nárok, povolit ji to nemusej. Na jedný straně bohatá dylina z ciziny a na druhý straně spousta pozůstalejch, sice chudý, ale s volebním právem. Takže jak píšete, je to 50/50.

nojasne ( 26. října 2012 00:35 )

To je tý mladý čubce prd platný, dyž bourala v Uhersku, jo smáznout bohatou Slovenu, to je pro maďarskýho soudce a prokurátora nádherná příležitost na pár bodů skoro zadarmiko.

pgga ( 26. října 2012 00:22 )

Ty v CR sed...a doufej na komunismus....ale to tam v nejake mire Ted je....

Zobrazit celou diskusi