Pátek 10. května 2024
Svátek slaví Blažena, zítra Svatava
Polojasno 19°C

Paroubek, Topolánek a Nečas: Jak premiéři přichází o manželky

Autor: psch - 
17. ledna 2013
15:21

Opravdu velké pracovní nasazení, nebo jenom opravdu velká náhoda? Tři české předsedy vlád spojuje jedno zásadní životní rozhodnutí. Paroubek v roce 2007, Topolánek v roce 2010, Nečas v roce 2013. První dva se v těchto letech rozvedli, Nečas včera neshody oficiálně oznámil, rozvod je tedy téměř jistý.

Všichni tři se shodují v důvodech k rozvodu. Manželky prý nechápaly jejich pracovní nasazení. A možná právě proto si jak Paroubek, tak Topolánek za své následující partnerky vybrali blízké kolegyně. O vztahu Nečase a jeho pravé ruky Jany Nagyové se jen šušká...

Jiří Paroubek se rozvedl se ženou Zuzanou v záři 2007, mají spolu syna Jiřího. O dva měsíce později – v listopadu – si Paroubek vzal tlumočnici Petru Kováčovou, se kterou je dodnes a mají dceru Margaritu.

Další expremiér české vlády, Mirek Topolánek, se rozvedl v roce 2010. S manželkou Pavlou byli od roku 1979, celkem mají tři děti – syna Tomáše a dvě dcery Petru a Janu. Od roku 2007 žije s Lucií Talmanovou, někdejší místopředsedkyní Sněmovny, se kterou má syna Nicolase.

Rozpad manželství Petra Nečase

Nyní problémy v rodině hlásí i současný premiér Petr Nečas, který se kvůli rozepřím s manželkou Radkou ani nezúčastnil tradičního novoročního obědu s prezidentem na zámku v Lánech. Včera Blesku exkluzivně potvrdil, že jeho vztah s manželkou prochází krizí. A co bude následovat, je téměř jisté. Rozvod!

„Moje manželství prochází složitým obdobím. Dostali jsme se do obdobné situace jako řada jiných manželství. Už dlouhodobě nejsme schopni sladit naše představy o rodinném a pracovním životě,“ uvedl Nečas a uvedl na pravou míru důvody, které jsou shodné s předchozími předsedy vlád, kteří si prošli takřka obdobným procesem.

Může za to Nagyová?

S kým randí Petr Nečas a kvůli komu se manželství s paní Radkou rozpadá? S největší pravděpodobností by příčinou mohla být šéfka jeho kanceláře Jana Nagyová. To Nečas ale rezolutně odmítá. „Příčinou naší stávající rodinné situace není nikdo třetí, a to ani na mé straně, ani na straně mé ženy,“ tvrdí.

svatadala ( 22. února 2013 12:56 )

To umějí všichni, nejdřív si najdou milenku, pak se rozvedou, pořídí si bastarda, než se znovu ožení. Jen Nečas, buřtík, trochu pokulhává. Ona je ta jeho milenka na bastarda trochu stará.Uvidíme. Nejlepšíbude když půjdou všichni tři do ha-j-zlu a nebudeme o nich ani číst ani vědět, nikomu by nechyběli.

solochov ( 21. února 2013 22:20 )

... jj... ona dře jako kůň..nebo na koníčkovi ?????

solochov ( 21. února 2013 22:18 )

Paroubek i Topolánek - budiž, rozvádějí se velká množství manželství. Ovšem NEČAS - jeho paní by musela mít kačení žaludek, kdyby dokázala i dál žít vedle takového politické zrůdy, která si nevidí ani na špičku nosu, je to prvotříní hlupák a navíc se "předvedl" i přeplácením a výrokem o milence Nagyové, že ona dře jako kůň. Tohle by neprohlásil ani ten největší primitiv. Žádný z premiéru v dějinách Česka či Československa nebude odcházet tak nenáviděn národem a s tak obrovskou ostudou za svoje zvěrstva a zlodějiny.

olda1 ( 9. února 2013 22:16 )

Záletníci a jejich kmotři. Nejsem příznivec VV, ale do vládních kroků šlapou dobře. Asi to bude ten důvod, kvůli kterému byl čirou náhodu zase nastartován puč proti Bártovi a VV. Je to zajímavé, že jakékoli problémové věci o VV slyšíme vždy v době, kdy je třeba odvést pozornost od problémů vlády nebo jejich jednotlivých stran - viz. aktuálně vnitřní krize ODS. A Kalousek nemá asi moc radost s napadání odsouhlasených církevních restituci že strany VV...

zadnice ( 18. ledna 2013 10:07 )

...šu.k.á...

Zobrazit celou diskusi