Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Potvrzeno! Premiér Petr Nečas: Rozpad manželství!

Autor: Jan Exner - 
17. ledna 2013
05:00

Manželství premiéra Petra Nečase (48, ODS) je v troskách. Včera exkluzivně deníku Blesk potvrdil, že jeho vztah s Radkou (46) prochází krizí.

„Moje manželství prochází složitým obdobím. Dostali jsme se do obdobné situace jako řada jiných manželství. Už dlouhodobě nejsme schopni sladit naše představy o rodinném a pracovním životě,“ uvedl Nečas. „Již několik měsíců žijeme odloučeně,“ přiznal.

O jejich problémech se už nějakou dobu spekulovalo. Tomu, že vše není v pořádku, nasvědčovalo i to, že předseda vlády se počátkem roku vyhnul tradičnímu novoročnímu obědu s prezidentem Václavem Klausem (71).

Pozvání odmítl kvůli vážným rodinným důvodům. Radka Nečasová se po boku manžela objevuje jen zřídkakdy. Novoročních obědů se ale dosud poctivě účastnila.
Je důvodem rozkladu manželství jeho údajný vztah s blízkou spolupracovnicí Janou Nagyovou? „Příčinou naší stávající rodinné situace není nikdo třetí, a to ani na mé straně, ani na straně mé ženy,“ tvrdí.

Kdy a zda dojde k rozvodu, ještě neví. „V tuto chvíli nemáme konkrétní představu, jak tuto situaci budeme nadále řešit," řekl.

Nečas s manželkou Radkou mají čtyři děti – Ondřeje (25), Tomáše (22), Terezu (17) a Marii (10).

namhal ( 19. ledna 2013 09:16 )

To mě asi tak zajímá jestli bolševik Nečas má problémy se starou. Mě zajímá kdy se přestanou rozkrádat měsíčně miliardy.

hazha ( 18. ledna 2013 01:40 )

janina7777 ty seš ale taky ještě neskutečná p.í.č.a

japos22 ( 17. ledna 2013 19:04 )

Když je víc s Kalouskem, než doma, vůbec se nedivím, že to tak dopadlo

jajas ( 17. ledna 2013 18:02 )

Já si myslím, že paní zjistila, že nesouhlasí s názory svého muže (premiéra). Patrně jí leze na nervy, jako většině občanů a nebylo by divu, kdyby se za něj styděla. Takže je logické, že se neukazuje po jeho boku a věřím, že to s ním brzy skončí. Takového mít vedle sebe, to je "fuj"!

jajas ( 17. ledna 2013 17:59 )

Paní vypadá velice dobře. A proč a co by měla nabízet takovému kunímu ksichtu, který zpuchl a zpychnul, protože si myslí, že je mistr světa? Pokud se na něj některá baba nalepí, pak možná kvůli penězům. Protože já být baba a mít doma takového chlapa, který s.e.r.e většinu lidí, tak chodím kanálama. Takže paní Radce gratuluji a věřím, že se s ním brzy rozejde.

Zobrazit celou diskusi