Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Matador Paroubek chce další děti!

Autor: Eva Pospíšilová, mokk - 
11. prosince 2012
06:30

Poslanec a expremiér Jiří Paroubek (60) shořel v politice jako věchýtek slámy. Jeho LEV 21, ač nakrmen miliony, se v nedávných volbách vůbec nikam neprokousal. A tak má prý Paroubek chuť na plození dětí!

Politickému matadorovi zbývá jediné: přesvědčit manželku Petru (39). Té se do toho evidentně moc nechce… Na otázku, zda by chtěli pořídit dceři Margaritě (3) sourozence, odpověděla Blesku vyhýbavě: „Na to už jsme staří, ale kdyby se to stalo, tak nevylučuji, že bych nechtěla.“

Její manžel je ale hrr: „A já k tomu říkám, že by bylo hezké se do konce života starat o děti.“ K tomu už se paní Paroubková vyslovila jasněji: „Manžel žije tak, že by klidně ještě v osmdesáti šel někam do vrátnice, aby uživil rodinu. Myslím ale, že další dítě už asi ne.“ A je pravda, že s dětmi, na rozdíl od voličů, mu to jde – Margaritě prý předčítá, vylepuje obrázky nebo si hraje s jejími draky.A když ji vede do prestižní francouzské školky (16 tisíc měsíčně) on, malá prý nikdy nepláče.

Co se týče Margaretiny budoucnosti, má aspoň maminka jasno. Na otázku, zda by si dokázala představit, že dcerka půjde ve stopách Jiřího Paroubka, se zmohla na jediné: „Ježišimarjá!“ Spíš prý bude ošetřovatelka v zoo...

aksura ( 13. prosince 2012 08:43 )

Je mi líto holčičky. Nebude to mít ve škole se svým vzhledem lehké.

honza51 ( 11. prosince 2012 21:34 )

A koho zajímají tito dva "zkrachovanci"? Paroubek si myslel, že ho čeká hvězdná kariera a zatím spadl do "propadliště dějin" a ta jeho nová "ženuška"? Myslela si, že bude paní premierovou a teď najednou nic , hlavně, že tu malou dávají do prestížní školky . Když to dělala Buzková, tak ji Paroubek kritizoval a teď to obhajuje. Musím říct, že mě velice ZKLAMAL, jako člověk, jako manžel, otec i jako politik.

ornel ( 11. prosince 2012 15:29 )

které?

ornel ( 11. prosince 2012 14:25 )

čert

ornel ( 11. prosince 2012 14:24 )

mě též ne.Jen jsem se optal,kdo bude otcem tentokrát.Protože to co je na obrázku vypadá jako Šlégr

Zobrazit celou diskusi